facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Attract Ede

Attract Ede

Info

Jouw beste kans op een nieuwe baan. Dat is Attract Ede. Midden in het centrum van Ede vind je deze bruisende vestiging. Een enthousiast en ervaren team werkt keihard om jouw droombaan te vinden. Kom langs!

Geschiedenis

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan vrijblijvend even langs op onze vestiging aan het marktplein in het bruisende centrum van Ede. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden en brengen jou in contact met de opdrachtgevers die het beste bij je passen.

Adres: Brouwerstraat 13A, 6711AS Ede
Telefoonnummer: 0318-613134
Stad: Ede
Route: Brouwerstraat 13A
Postcode: 6711AS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:45 - 17:15
Woensdag: 08:45 - 17:15
Donderdag: 08:45 - 17:15
Vrijdag: 08:45 - 17:15


op zoek naar gerelateerd: Attract Professionals, Uitzendbureau Ede, Randstad Ede, Attract Almelo, Attract Vestigingen, Attract vacatures, Attract Rijssen, Vacatures Ede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NIVVO NIVVO 1 km NIVVO is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste vervanging van docenten en medewerker...
Recensies
Erg goed geholpen door Natalie heeft goed mee gedacht voor werk voor onze zoon dank daar voor.
Ben hier naar toe gegaan voor een baan en binnen no-time had ik deze. Ik wil graag de twee intercedenten bedanken die zonder bijbedoelingen dit voor mij hebben gedaan, en ik BIJZONDER wil ik de 'eventmanager' bij de Pathe destijds bedanken. Ik wens hem niets meer dan goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid