facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AtSea Design & Media

AtSea Design & Media

Info

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitaal media. - Webdesign & ontwikkeling -Grafische vormgeving - Fotografie & video

Geschiedenis

Een bedrijf wat webdesign's maakt!



"Wij zijn AtSea Design & Media. Wij zijn een internetbureau in Katwijk met een creatief en enthousiast team dat opdrachtgevers helpt met hun online en offline projecten, zoals het ontwerpen en bouwen van websites, het bedenken en creëren van grafische vormgeving en het vastleggen, bewerken en monteren van foto- en videomateriaal."
Adres: Sandtlaan 36 G4, 2223GG Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31620108223
Stad: Katwijk
Route: Sandtlaan 36 G4
Postcode: 2223GG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zonderling Design Zonderling Design 192 meter Katwijkse freelancer gespecialiseerd in het uiten van website design en website ontwi...
Maarten Kuijt Maarten Kuijt 887 meter Freelance designer. Concept denker. Illustrator lover. Mr. pixel perfect.
Studio Stache Studio Stache 1 km Studio Stache is gespecialiseerd in het maken van social media content en het optimal...
Sandifort id Sandifort id 2 km Bedenker van identiteiten voor bedrijven en merken, zowel 2- als 3-dimensionaal. Flex...
2nd Chapter - Websites & Online Marketing 2nd Chapter - Websites & Online Marketing 3 km Webbureau voor design, development & online marketing. Wij creëren én onderhouden maa...
Recensies
At Sea Design & Media heeft mij heel goed geholpen bij het opzetten van mijn bedrijfswebsite. Het contact is toegankelijk en laagdrempelig, wat ik erg prettig vind. Bovendien kunnen ze je met allerlei vraagstukken helpen. Echt een aanrader dus!
Wij van F.E.M Balloons & More zijn super blij met de vakkundige, behulpzame, snelle, vriendelijke diensten van AtSea Design & Media. De website, visitekaartjes en flyers zijn mooi in style op elkaar afgestemd en vergroten zo ons bereik naar bekendheid.
Perfecte dienstverlening. Goede bereikbaarheid en snelle oplossingen voor onze ict zaken.
Deze mannen zijn echt heel fijn om mee samen te werken. Eerst bij at Sea op kantoor doorgenomen wat mijn wensen waren en daarna gingen ze meteen aan de slag. Helpen je overal mee en zijn prettig in de communicatie. En dan het resultaat, ja ben er echt mega blij mee. En krijg heel veel complimenten over mijn website en dat is natuurlijk wat je wilt. Super bedankt!
AtSea Design & Media is zeer professioneel. Johan en Luke zijn enthousiast, altijd bereikbaar en klantgericht. En bovendien heel prettig om mee samen te werken! Gaan door tot er een mooi resultaat is. Aanrader!
Wat een pracht bedrijf! De hulp en de service is echt heel direct en klantvriendelijk! Al mijn vragen zijn altijd snel opgepakt en de service is erg goed. De prijs is altijd eerlijk geweest, kortom, een top ervaring!
Super om met de gasten van AtSeaMedia samen te mogen werken aan onze website. Korte lijntjes, persoonlijk contact en er wordt actief meegedacht om de website zo mooi mogelijk te maken! Thanks boys!
Wij hebben samengewerkt met Johan en Luke voor het opzetten van een aantal multi-regional en multilingual webshops. Werken met AtSea is altijd een plezier. Ze doen niet alleen erg goed werk, ze zijn transparant, altijd bereikbaar, en bekijken de zaken altijd vanuit het perspectief van de klant en de eindgebruiker. Johan en Luke denken mee en als er problemen opduiken dan zoeken ze naar oplossingen ipv te zeggen dat iets niet mogelijk is. De after-sales service is ook erg sterk. Regelmatig krijgen we nog een berichtje om te kijken of alles goed loopt of een update-reminder. Wij kunnen AtSea 100% aanraden voor web projecten.
Goede service! Erg tevreden over de service en het eindresultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid