facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atro Installatie Techniek

Info

Vakmanschap! Dat is de basis van al ons werk. Want we kunnen alleen plezier in ons vak hebben als we het goed doen.

Geschiedenis

Omdat de ambitie van ATRO Installatie Techniek begint bij het goed doen van ons dagelijks werk: het ophangen van een radiator bij u thuis, het verhelpen van een storing, het plaatsen van een cv-ketel of het installeren van een mooie badkamer. Dit alles voorzien van de juiste certificering.

Omdat onze ambitie ook betekent dat wij servicegericht zijn. Wij helpen u goed als u een geavanceerde zonneboiler bij ons aanschaft, we helpen u goed als u een keukenkraan nodig heeft. En bij storingen kunt u altijd rekenen op onze 24 uursservice.

Onze ambitie is bovendien: voorop lopen als het om duurzame energie gaat. Hergebruik van water, wandverwarming, zonneboiler en warmtepomp: het zijn allemaal voorzieningen die we bij u thuis kunnen realiseren. Daar heeft iedereen baat bij. Wij, omdat we het boeiend vinden te werken met de modernste, duurzame technieken. U, omdat uw energie-rekening zal dalen. En de natuur omdat er zuiniger met haar wordt omgegaan.

Adres: Kerkstraat 20, 6336BB Hulsberg
Telefoonnummer: +31 (0)45 40 40 301
Stad: Hulsberg
Route: Kerkstraat 20
Postcode: 6336BB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Onvriendelijk personeel/ eigenaar. Geen expertise.
Sympathieke medewerker. En deskundig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid