facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atos Nederland

Atos Nederland

Info

Atos is toonaangevend in digitale services en heeft een jaaromzet van 11 miljard euro. Het bedrijf biedt werk aan 93.000 collega’s in 72 landen.

Geschiedenis

Atos SE (Societas Europaea) is toonaangevend in digitale services met een pro forma jaaromzet van 12 miljard euro. Het bedrijf biedt werk aan 100.000 collega’s in 72 landen. Wereldwijd levert Atos aan haar klanten IT-services in vier domeinen: Consulting & Systeemintegratie, Managed Operations & BPO, Cloud Operations, Big Data & Beveiligingsoplossingen en transactiediensten via Worldline, de Europese leider in de markt voor betaaloplossingen en transactiediensten. Met haar diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in de volgende marktsectoren: Defensie, Gezondheidszorg, Manufacturing, Media en Nutsvoorzieningen, Publieke Sector, Retail, Telecom en Transport.

Atos focust op het aanbieden van zakelijke technologie die klanten vooruit helpt en in staat stelt hun onderneming van de toekomst te creëren. Atos is de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en Paralympische Spelen en staat genoteerd aan de Euronext Paris market. Atos opereert onder de namen Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy, Unify en Worldline.



"Atos is toonaangevend in digitale transformatie. Als Europese leider in Cloud, Cybersecurity en High-performance Computing ondersteunt Atos de digitale transformatie van klanten in verschillende marktsectoren. Atos levert digitale diensten waarbij mens, business en technologie hand in hand gaan en elkaar versterken. Met innovatieve technologieën, digitale expertise en kennis van industriële sectoren helpen we onze klanten wereldwijd. Technologie staat nooit stil en daarom houden wij er zo van. Er valt altijd iets te ontdekken. Als het baanbrekend is, ongehoord of nog nooit getest, zijn wij erbij. En om erbij te blijven, hebben we scherpe geesten nodig: met onconventionele ideeën, die verder kijken dan het geijkte antwoord."
Adres:
Telefoonnummer: +31 88 265 5555
Stad: Amstelveen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Red Carpet It Red Carpet It 550 meter Red Carpet IT Services is a High Level Pan-European IT Managed Service Provider (MSP)...
Froteu Froteu 696 meter
Magic Stone Cyber Security Magic Stone Cyber Security 965 meter Making sure you run your business while we cover your cyber-security
Synchromind Synchromind 1 km Company providing consultancy in the fields of finance, technology, information, secu...
Mobi 4 You Mobi 4 You 1 km
ITGilde ITGilde 3 km Ga nooit met de lift in deze gebouw
BrightGeneration BrightGeneration 5 km BrightGeneration is DE kickstart voor jou traineeship in de IT-sector!
Recensies
Imponerende vestiging van 1 van de grootste IT-bedrijven ter wereld. Hier kan je ongestoord werken of vergaderen. Plek zat om je laptop aan te sluiten en te beginnen. Met een restaurant en Coffeecorner kom je niks te kort. Geen hokjes. Alles is zo open mogelijk. Goed voor overleggen en netwerken. Eigen IT-helpdesk aanwezig. Alleen toegang voor medewerkers.
Moest hier wezen voor werkzaamheden maar het is een leuk pand en de receptie is vriendelijk.
Tof kantoor met goede koffie. Onwijs vriendelijke ontvangst, en de centrale hal mooi verlicht door invallende zon. In de zomer wel wat warm.
Terug op kantoor na 2 jaar afwezigheid ivm Corona
Raar gebouw en dito mensen daar. Als je daar wilt werken mag je geen geluid maken.
Mooi gebouw, ruim voldoende parkeergelegenheid. Niet altijd even makkelijk te bereiken
Mooi atrium, lekkere koffie bij koffiebar
Mooi kantoor met prima faciliteiten voor gasten en medewerkers
Fijn hip kantoor met uitstekende coffee corner.
Mooi gebouw voormalig KPMG hoofdkantoor
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid