facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atomik Stripwinkel

Atomik Stripwinkel

Info

Voor iedereen die van stripboeken, comics, graphic novels, manga's en magic the gathering houdt.
De winkel vind je in de buurt van het station van Sittard.



"Stripwinkel Atomik, specialist in stripboeken, comics en manga."
Adres: Stationsstraat 21, 6131AX Sittard
Telefoonnummer: 0464515074
Stad: Sittard
Route: Stationsstraat 21
Postcode: 6131AX


Recensies
Gigantische keuze aan comics, manga, en rollenspel rpg boeken met een focus op Nederlandstalige strips van ieder genre. Tevens een aardige selectie aan Magic: the Gathering producten en accessoires. Altijd een hartelijk onthaal en een verse kop koffie is ook nog mogelijk!
Zeer vriendelijke bediening! Altijd leuk om eens langs te gaan En zeer veel keuze qua strips ! .
Al lang op zoek naar blueberry integraal hc6, en gevonden!!! En natuurlijk nog meer ingekocht. Was zeer geslaagd, en zeker een bezoekje waard.
Al ben ik een regelmatig terugkerende online klant en heb ik de winkel nog nooit bezocht, ben ik zeer tevreden over hun service. De manier snelheid en zorgvuldigheid waarop Atomik hun online klanten helpen is vijf sterren waard. Prima zaak !!
Het beste wat er is super winkel, super friendelijk. En nochmaals bedankt gr Nico
Marc staat ons altijd netjes te woord, heeft meestal de boekjes waar je om vraagt, de winkel is netjes verzorgt, de winkel is overzichtelijk, Marc is oprecht vriendelijk en doet het super goed! Wij komen er graag en er staat altijd wel een kop koffie klaar!
Geweldig groot aanbod & supervriendelijke eigenaar. Als je het hier niet vindt dan vindt je het nergens. Alweer wat mooie strips opgehaald Prima service
Ontzettend aardige eigenaar die altijd bereid is om je te helpen. Met een uitgebreide collectie aan diverse comics, raak je niet snel uitgekeken.
Enorm assortiment. 50.000 stripboeken. Te bestellen via LastDodo site of vragen in de winkel. Zeer vriendelijke en informatieve eigenaar. Top locatie voor de liefhebbers.
Vanwege Suske en Wiske verzameling daar geweest. Niet geslaagd voor wat ik zocht. Toch speciale uitgave gevonden. Ongelooflijk wat een megagroot assortiment.vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid