facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ATN Network Benelux

ATN Network Benelux

Info

ATNNetwork levert een brede omvang van kanalen uit het Midden-Oosten en zorgt ervoor dat de kanalen beschikbaar zijn voor gebruikers van ATN via Internet.

Geschiedenis

ATN Network levert een brede omvang van kanalen uit het Midden-Oosten en zorgt ervoor dat de kanalen beschikbaar zijn voor de klanten via het internet. Het is dus mogelijk om TV te kijken met simpelweg een fatsoenlijke internet connectie en een box/mobiel apparaat die dit ondersteunt. ATN zorgt ervoor dat al uw problemen met de schotel verdwijnen. Op www.atnnetwork.nl vindt u meer informatie over onze ontvangers en abonnementen.

Adres: Kelvinring 11, 2952 BG Alblasserdam
Telefoonnummer: 0786912501
Stad: Alblasserdam
Route: Kelvinring 11
Postcode: 2952 BG


Recensies
Heel heel slecht! Ik koop een box met abonnement aan. Na 2 maanden beginnen zenders te blokkeren en heb ik voor 2 maand niks. Na een paar keer bellen probleem nog steeds niet opgelost en werd er ook niet meer opgenomen. Na dat het abonnement verlopen was terug gebeld en namen ze eindelijk op. Geen excuses of compensatie. Enigste wat ik kreeg was "Ga naar onze website en verleng u abonnement". Als je €150 te veel hebt om weg te gooien raad ik dit zeker aan.
Zeer slechte service. Bij aankoop van mijn nieuw toestel waren de personeel vriendelijk en behulpzaam. Paar maanden later was er een probleem met ATN. Geen zenders meer voor +/- 2 weken. Telefonisch contact was niet meer mogelijk. Ze namen niet meer op. Een keer op de zaak geweest maar ze waren gesloten. Tweede poging wel gelukt. De eigenaar bleef maar aan zijn telefoon hangen. Geen excuus of compensatie aangeboden. Mijn abonnement is nu verlopen en ik ga het uiteraard niet verlengen. Ik zit echter met een toestel waar ik niets mee kan. Ik raad dit bedrijf sterk af!
Top bedrijf met top service, de box werkt super en zeer gebruiksvriendelijk. Afgelopen zaterdag gekocht en het is plug en play. Ik ben goed en snel geholpen door een medewerker.
Top bedrijf, super service!
Vertaald door Google Uitstekende service Origineel Excellent service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid