facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atletiekvereniging Suomi

Atletiekvereniging Suomi

Info

Kom ook trainen en ontdek dat je sneller, verder hoger kan! Atletiek en hardlopen doe je bij AV Suomi in Santpoort-Noord.
http://www.avsuomi.nl

Geschiedenis

Kom ook trainen en ontdek dat je sneller, verder hoger kan! Atletiek en hardlopen doe je bij AV Suomi in Santpoort-Noord.


• Kinderen maken op speelse wijze kennis met alle onderdelen van de atletiek en ontdekken hun talenten tijdens de leuke wedstrijden
• Recreanten onderhouden op een heerlijk ontspannen manier hun conditie onder begeleiding van ervaren trainers.
• Prestatiegerichte lopers werken onder het toezicht van deskundige trainers aan hun ultieme doelstelling.



"Atletiek en hardlopen doe je bij atletiekvereniging Suomi in Santpoort-Noord. Bij ons gaat het om de passie van atletiek en hardlopen, maar bovenal om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen:• Kinderen maken op speelse wijze kennis met alle onderdelen van de atletiek en ontdekken hun talenten tijdens de leuke wedstrijden• Recreanten onderhouden hun conditie op een ontspannen manier onder begeleiding van ervaren trainers.• Wedstrijd lopers werken aan hun ultieme doelstelling onder het toezicht van deskundige trainersKom ook trainen en ontdek dat je sneller, verder, hoger kan. Of doe mee aan een van onze hardloopwedstrijden, zoals de Pim Mulierloop."
Adres: Kerkpad 59, 2071 CX Santpoort-Noord
Telefoonnummer: 023-5373045
Stad: Santpoort-Noord
Route: Kerkpad 59
Postcode: 2071 CX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 10:30


op zoek naar gerelateerd: Uitslagen sinterklaasloop Suomi, Atletiek Doorn, Bootcamp Santpoort, Suomi kleding, Uitslagen Atletiek wedstrijden, Wandel Bootcamp oefeningen, RunX Cross Circuit, Mooie Nel Cross uitslag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tenniscentrum Velserbroek Tenniscentrum Velserbroek 972 meter Top qualiteit materiaal!
Recensies
Deelgenomen aan de 8-weekse hardloopclinic als aanloop naar de Pim Mulier loop. Trainer Marcel is zeer vakbekwaam en heeft veel aandacht en tips voor een goede looptechniek, om zo blessures te voorkomen. In een groep trainen, maar wel persoonlijke aandacht? Dan zit je hier goed op je plek!
Prima locatie,dichtbij het spoor
Had vandaag de sinterklaas loop die door suomi georganiseerd was. Alles wat netjes geregeld. Mooi parcours voor 5 en 10 kilometer. Ook voor de kinderen een 1.2km loopje. Jammer dat op een gegeven moment de medailles op waren. Maar de kinderen hadden er in ieder geval wel 1.
Vandaag eerste training gehad. Hoewel ik geen hardloop ervaring had was het super. Goede training en leuke groep.
Geweldige club! Alles goed voor elkaar!
Fijne sportdag gehad met school. Mooi nieuw clubhuis.
Het was een geweldige club en mijn team had een geweldige wedstrijd
Goede bereikbaaheid, ruim en modern clubhuis
Atletiekvereniging met een heel gezellige loopgroep op donderdagavond.
Vriendelijk en gezellige bediening en medewerkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid