facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atletiekvereniging Sporting Boxmeer

Atletiekvereniging Sporting Boxmeer

Info

A.V. Sporting Boxmeer geeft trainingen in Boxmeer en Overloon. Ook organiseert de vereniging ieder jaar twee wedstrijden: De Kleffenloop en Maasheggenloop.

Geschiedenis

In augustus 2001 vond in Hotel Riche in Boxmeer de oprichtingsvergadering plaats van Atletiekvereniging Sporting Boxmeer. Op 18 april 2002 heeft de KNAU de vereniging officieel goedgekeurd.

Inmiddels bestaat A.V. Sporting Boxmeer alweer ruim 15 jaar. In die tijd is veel bereikt. De vereniging heeft ongeveer 175 leden en geeft trainingen in zowel Boxmeer als Overloon. Er zijn aparte jeugdgroepen en aparte trainingen voor de volwassenen. Iedereen kan lopen op zijn eigen niveau, van beginner tot (ver-)gevorderde. Alle trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers.

De vereniging organiseert tweemaal per jaar een grote wedstrijd: in april de Kleffenloop en in september de Maasheggenloop. Beide wedstrijden zijn onderdeel van de regionale Rabo Runcompetitie, een trimloopcompetitie van meerdere regionale wedstrijden, die A.V. Sporting Boxmeer samen met A.V. Olympus uit Sint Anthonis en Vitesse ’08 uit Gennep organiseert. Daarnaast heeft A.V. Sporting Boxmeer al vele beginnende lopers het hardlopen aangeleerd met de jaarlijkse beginnerscursus.

Adres: Graafseweg 36a, 5831 AB Boxmeer
Stad: Boxmeer
Route: Graafseweg 36a
Postcode: 5831 AB



op zoek naar gerelateerd: Kleffenloop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Olympia'18 Olympia'18 104 meter Fijne club goede wedstrijd
Duikteam Titanic Duikteam Titanic 271 meter Het volgen van trainingen, duikuitstapjes, duiken en het geven van opleidingen.
MHC Boxmeer Heren 1 MHC Boxmeer Heren 1 409 meter Hockey club voor groot en klein. Veel verschillende teams. 2 velden waarvan een water...
Bewegez Bewegez 1 km Bart begeleidt sinds kort mijn zoon. Hij doet dit op een speelse leuke manier. Wij zi...
Recensies
Leuke club met leuke mensen. Trainers hebben kennis en ervaring. Leden kunnen s'avonds en s'ochtends trainen. Jeugd team is er ook.
Leuke mensen die weten met kinderen om te gaan. Lijkt te groeien, en dat verdienen ze. Nette accommodatie en leuke acties voor kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid