facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atlantikwall Museum Scheveningen

Atlantikwall Museum Scheveningen

Info

Ontdek en beleef de geschiedenis van Den Haag en de Atlantikwall in een ontmoetingsplaats tussen oorlog, vrede en recht.

Adres: Badhuisweg ter hoogte van 119/133, Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Scheveningen
Route: Badhuisweg ter hoogte van 119/133



op zoek naar gerelateerd: Atlantikwall Den Haag, Atlantikwall Museum Noordwijk, atlantikwall-museum hoek van holland openingstijden, Atlantikwall museum Frankrijk, Bunker Museum Den Haag, Atlantikwall museum Den Helder, Atlantikwall Katwijk, Atlantikwall kaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muzee Scheveningen Muzee Scheveningen 932 meter Fantastisch. Aanrader. Echt leuk museum. En vriendelijk personeel.
Leger des Heils Scheveningen Leger des Heils Scheveningen 2 km Met vriendin "geshopt". We zijn beiden goed geslaagd. Schone, overzichtelij...
T Schevenings Vrouwtje T Schevenings Vrouwtje 2 km Een verjaardag gehad met een goeie vriend. top ervaring
Recensies
Wat een enthousiasme van een groep vrijwilligers om dit als stichting zo in ere te houden. Goed ingerichte bunker met originele en zeer speciale zaken. Hiermee een goede kijk in het leven binnen de comando bunker. Je wordt meegezogen in het verhaal van de tweede wereld oorlog, maar zeker ook in het lokale verhaal van de aangrenzende straat en de "ausweiss" zone van Den Haag. Klein schalig maar absoluut uniek en het bezoeken waard. Dit kan met een audiotour in diverse talen. Maar als het kan, vraag een gids rondleiding. Zoveel enthousiasme, en kennis. Top! Dank Kjelt, 2 uur vloog voorbij! Parkeren kan rechtstreeks aan de badhuisweg, €3,- per uur.
Kleine maar mooi complete bunker, vooral de rondleiding is geweldig omdat de vrijwilligers enorm veel informatie hebben. Het is wel vrij koud in de bunker en de naastgelegen film zaal slaap vertrek bunkers dus houd daar rekening mee.
Een rondleiding met gids is zeker voor dit museum een aanrader. Door hun persoonlijke verhalen gaat het nog meer leven.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
must see voor alle wo2 geïnteresseerden. geeft een goed beeld van de bunkers zoals die waren in wo2.
Klein maar erg mooi opgezet.Bezocht opWeekendWachttijdMaximaal 10 minReservering aanbevolenNiet zeker
Kom van daag om 13.00 aan bij het museum van uit Haarlem, word gezecht dat ze niet meer open zijn door de supoost, geen uitleg waar om ?. Zet het dan op de site aub .
Prachtig ingerichte bunker, en de audiotour laat je kennis maken met heel veel onderdelen van de bunkers en spullen die in het museum te zien zijn. De aardige gidsen begeleiden je als je dat wenst en de twee filmpjes zijn erg indrukwekkend. Een belevenis om hier eens naar binnen te stappen !
Was leuk om te bezoeken.. Moeten ze meer dan 1 dag per jaar doen. Dan is het misschien minder druk.
Museum zelf niet heel groot maar wel interessant. Toen wij er waren helaas veels te druk waardoor we niet alles optimaal konden zien.
Heel informatief en goed te combineren met de boot. Wij gingen met The Hague Boat. Een prive groep
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid