facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ATK Lasopleidingen & Advies

Info

ATK - Lasopleidingen verzorgt diverse lasopleidingen.



Opleidingen






ATK - Lasopleidingen verzorgt diverse lasopleidingen.



Geschiedenis

De juiste apparatuur en theorie ,in combinatie met vakmanschap is de basis voor top kwaliteit !!!

A.T.K lasopleidingen is een jong en modern bedrijf met een no-nonsense mentaliteit dat zich toelegt in het opleiden. Eigenaar Andre Konst heeft ruime ervaring op deze vakgebieden. Hij werkt ruim 28 jaar in de lastechniek.

De opdrachtgevers van A.T.K komen uit diverse branches, zoals de Agrarische sector, de Off-shore industrie, Groenvoorziening en de Transportwereld en Aluminiumbouw en Roestvaststaalindustrie. Daarnaast werkt A.T.K ook voor Scholen en Detachering en Uitzendbureaus en natuurlijk Metaal bedrijven.

Maar als particulier bent u bij ons ook aan het juiste adres. Klant specifieke wensen worden door ons met de grootste precisie en de juiste vakkennis uitgevoerd. A.T.K staat garant voor een altijd passende oplossing op het gebied van lasopleiding en trainingen.
Wij bieden een constante kwaliteit, zijn flexibel, betrouwbaar en beschikken over een juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Daarnaast biedt A.T.K 7 dagen per week mogelijkheden op locatie. Binnen ons enthousiaste team is er snelle communicatie mogelijk, zodat we vlug uw problemen kunnen oplossen of uw wensen kunnen inwilligen.

Via onze contactpagina adviseren en informeren wij u graag verder over de diverse mogelijkheden die wij te bieden hebben.



"Wat kunnen wij bieden :1. N.I.L lasopleidingen, theorie trainingen en cursussen-op-maat, in company, productraining2. Traint lassers voor lassercertificeringen,verlengt de lasserskwalifikaties van lassers3. Zorgt voor het opstellen van lasmethode-beschrijvingen de WPS,4. Begeleidt bedrijven bij het behalen van hun bedrijfscertificeringen,5. Adviseert bedrijven bij het lassen van bijzondere materialen, en projecten6. Geeft advies over de toepassing van toevoegmaterialen en gassen,7. Assisteert bedrijven bij de kwaliteitsverbetering van hun productie,8. Begeleidt bedrijven bij de voorbereidingen voor ISO 1090-3834-9606-14732 etc,9. Adviseert bij het oplossen van problemen op lasgebied,10. Basis cursus tekening lezenENZ"
Adres: Foarset 8, 8561GN Balk, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-11760156
Stad: Balk
Route: Foarset 8
Postcode: 8561GN


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:59
Dinsdag: 00:00 - 23:59
Woensdag: 00:00 - 23:59
Donderdag: 00:00 - 23:59
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid