facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Athomecampers

Athomecampers

Info

Athomecampers Lemmer is al sinds 2000 uw adres voor een nette en betrouwbare kampeerauto!

Adres: Pôlle 15, 8531 DR Lemmer
Telefoonnummer: +31 514 566 009
Stad: Lemmer
Route: Pôlle 15
Postcode: 8531 DR


Recensies
Wij hadden vorig jaar oktober een camper gekocht, bij aflevering toch nog enkele dingen die niet voldeden, camper terug gebracht naar lemmer, en vandaag terug gehaald en helemaal tevreden. wij bedanken Jan Ellen en Arnold via deze weg voor de geweldige service en vriendelijke omgang met klanten. Als iemand mij om informatie omtrent Athome camper vraagt stuur ik hem gelijk door. dit is gratis Jan .
Heel fijn bedrijf. Verleden jaar camper gekocht en we zijn zeer tevreden. Klantvriendelijkheid staat hier voorop. Aanrader voor mensen die een camper willen aanschaffen.
Athome campers is een solide bedrijf waar je vriendelijk geholpen wordt. De campers zien er tiptop uit. En qua service zijn wij uitermate tevreden. Kortom: een bezoekje zeker waard!
Super kwaliteit campers, zeer deskundige verkopers, heel goede service en nazorg. Campers worden in topconditie afgeleverd.
Mooi aanbod aan campers, deskundig, vertrouwd en vriendelijk met een topservice.
Zoals gewoonlijk gezellige ontvangst en prima geholpen cq te woord gestaan!!
Camper gekocht en zijn er zeer tevreden over
Een nieuw luifeldoek laten plaatsen tot grote tevredenheid ....
Goede zaak om.hier een camper te kopen.
Klant vriendelijk erg goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid