facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Athlon Tour of the Century

Athlon Tour of the Century

Info

De Tour of the Century is een tour met 100 auto’s van 100 automerken, waarmee Athlon haar 100-jarig bestaan viert.

Geschiedenis

De Tour of the Century is een tour met 100 deelnemende auto’s, waarmee Athlon haar 100-jarig bestaan viert. Ieder bouwjaar van 1916 t/m 2016 wordt vertegenwoordigd door 1 exemplaar. Het event vindt plaats op 18 september 2016.

Uw auto kan ook in deze indrukwekkende recreatieve tour meerijden! Athlon zoekt namelijk auto’s die gebouwd zijn tussen 1916 en 2016. Meld uw auto aan door een foto en een bijzonder verhaal over dit voertuig te plaatsen op deze site.

Er wordt beoordeeld of de inschrijving volgens de regels is. Als de aanmelding geaccepteerd is, is het aan u de taak om uw auto flink bij de jury in de kijker te spelen. Zorg dat ze niet meer om u heen kunnen! Dit doet u, door zoveel mogelijk mensen op uw auto te laten stemmen op deze site.

De meeste stemmen hebben is geen garantie voor deelname. Het zorgt er echter wel voor, dat de aandacht van de jury op uw auto en verhaal gevestigd wordt. De jury bepaalt uiteindelijk welke auto’s mee mogen rijden in de Tour of the Century. De tour start en eindigt in de omgeving van Utrecht. Deelname aan de tour is gratis.



"Athlon Nederland is marktleider op het gebied van operationele autoleasing- en mobiliteitsoplossingen. En ontwikkelt al meer dan 100 jaar innovatieve, duurzame en kostenefficiënte oplossingen voor zakelijke mobiliteit. Athlon maakt het mogelijk dat haar klanten zich zorgeloos kunnen verplaatsen door het bieden van geïntegreerde en duurzame oplossingen voor wagenpark en mobiliteit.Athlon wil de grenzen opzoeken en de weg vrijmaken zodat klanten kunnen genieten van een mobiel leven. We zijn, rechtstreeks of via partners, actief in meer dan 20 landen in Europa en Noord-Amerika, met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland. Athlon maakt deel uit van Mercedes-Benz Mobility AG."
Adres: Veluwezoom 4, 1327 AG Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Stad: Almere-Stad
Route: Veluwezoom 4
Postcode: 1327 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trans Vogezen MTB Trans Vogezen MTB 1 km Een noord-zuid doorsteek in 2 dagen per MTB door het mooiste, hoogste en ruigste deel...
Almere City Run Almere City Run 2 km www.almerecityrun.com Het hardloop evenement van Almere. De 10e editie vindt plaats o...
Challenge Almere-Amsterdam Challenge Almere-Amsterdam 3 km Ben zelf vrijwilliger bij de Challenge en het evenement is gewoon mooi en leuk de sfe...
Triathlon Serie Triathlon Serie 3 km De TRI HARD Series bestaan uit meerdere wedstrijden in Nederland.
Football Talent Football Talent 3 km Heb jij er altijd van gedroomd om te trainen als een profvoetballer? Dan is dit je ka...
Recensies
Wat een bedrijf is dit zeg. Miljoenen organisatie, communicatie is om te janken. Totaal 4 terug-bel verzoeken gedaan, nooit terug gebeld. nu weer 34 minuten naar het wacht muziek aan het luisteren. Misschien dat de direct wat minder bonussen moeten vangen en wat investeren in de helpdesk/communicatie afdeling. Ik weet zeker dat bij niet betalen jullie werknemers direct in onze nekken staan te hijgen.
Fijne leasemaatschappij die mij prettig en snel heeft geholpen met mijn autopech in Duitsland. Ze hebben gezorgd dat mijn band binnen 24 uur vervangen was en ik mijn auto weer kon komen halen. Het contact met de spoed service was prettig. In eerste instantie ging het niet heel goed, maar dit heeft Athlon snel weten op te lossen. Dank!
Zeer matige dienstverlening bij schade/defect aan de auto, ca. 12 uur eigen tijd kwijt, veel zelf moeten organiseren. Toen ik e.e. a geregeld had na 1 dag. Moest de volgende dag de auto nog naar een andere garage en moest het vervangend vervoer nog worden omgewisseld.
Geen zaken mee doen. 5 jaar lang twee auto's gehuurd maar ik kan het niemand aanraden hier een auto af te nemen. Zeer onpersoonlijke klantenservice.
Lange wachttijden en afspraken worden zonder iets te laten weten afgezegt bij de schade reparateur.
Met grote tevredenheid heb ik bij Athlon een mooie nieuwe Renault Clio geleased. Hij werd voor de deur afgeleverd en zelfs voor onderhoud opgehaald en terug gebracht. Vragen werden altijd snel en duidelijk beantwoord en de prijs kwaliteit verhouding was goed. Die werd zelfs nog beter toen ik besloot m'n contract te verlengen. :-
Waardeloze organisatie, slechte communicatie en slechte service. Enige sterretje zijn het snel kunnen schakelen bij onderhouds kwesties aan de auto’s.
Ik heb mijn eerste private lease bij Athlon gehad. Ik ben altijd zeer goed te woord gestaan. Het was een snelle afhandeling bij zowel het ontvangen van de auto als bij het inleveren. Ze hadden voor de auto die ik reed een goede prijs. Een dag na het inleveren van de auto ontving ik de factuur voor de terugbetaling voor de minder gereden kilometers en een deel van het maandbedrag waarin ik de auto niet gebruikt had. Bedankt Athlon!
Slechte service, alleen maar wachten.
Ik kies NOOIT meer voor Athlon. Auto ingeleverd met 1x krassen, na ruim een week ineens een bericht, 3x schade?!?! Contact gehad, u heeft gelijk, 2 weken later toch niet, contact gehad maar zinloos!! Betalen betalen betalen, daar draait het allemaal om.. Ondertussen 5x "eind" factuur gehad, klopte allemaal niet, wacht nu op "eind" factuur nummer 6.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid