facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atheneum College Hageveld

Atheneum College Hageveld

Info

College Hageveld is het enige zelfstandige atheneum van Nederland.



"Atheneum College Hageveld is gelegen op landgoed Hageveld en is gehuisvest in een gebouw dat voorheen een klein-seminarie herbergde. Het is een sfeervol monumentaal gebouw dat wordt omzoomd door veel groen. Ook de sportvelden liggen rondom de school.College Hageveld is het enige zelfstandige atheneum dat Nederland telt. Wij bieden onze leerlingen een inspirerende werkomgeving.De sfeer die wij als school nastreven laat zich het best vangen in een zevental trefwoorden: Betrokkenheid, Vertrouwen, Veiligheid, Respect, Enthousiasme, Uitdaging en Ontplooiing. Het zijn de bouwstenen van ons atheneum."
Adres: Hageveld 15, 2102LM Heemstede (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 023 5100 100
Stad: Heemstede
Route: Hageveld 15
Postcode: 2102LM



op zoek naar gerelateerd: Middelbare school Heemstede, Hageveld logo, Hageveld vakantie 2022, Hageveld Heemstede te koop, Hageveld Contact, Hageveld vakken, Schoolvakantie Hageveld, Hageveld myPrint
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hageveld Hageveld 36 meter College Hageveld is een atheneum en een voormalig kleinseminarie in Heemstede.Hagevel...
Haemstede Barger Mavo/VMBOT Haemstede Barger Mavo/VMBOT 1 km dit vind ik een leuke school
HBM HBM 1 km Tering slechte school want ik word genegeerd door docenten zonder iets te doen
Recensies
Slay everyday sis Very slay maar bij gym wil ik zelfmoord plegen en bij de toetsweek wil ik uit het raam springen maar het maria beeldje maakt alles weer goed<3
Mooie omgeving Voormalig seminarie voor de priesteropleiding nu alweer lang een Atheneum en het hoofdgebouw is verbouwd tot woningen en appartementen.
School voor schefe kutnerds zoals mn broertje Rogier geen haat
niet zon goede school maar broodje kipcorn is wel lekkar
Wat een top school is dit! Goede docenten en er hangt een hele leuke sfeer in de school. Fijn concept met de toetsweken, zo wordt je al vanaf de brugklas goed voorbereid op je eindexamen. Hageveld is een prachtige school en zeker de mediatheek is adembenemend. Wat een fijne plek om je te mogen voorbereiden op je toekomst!
Level 1 was easy level 2 was letterlijk vakantie maar in level 3 deden die rode cijfers veel te veel damage maar wel net gehaald.
Telkens als ik naar school fiets hoop ik dat ik word aangereden. Wel lekkere broodjes.
De docenten zijn niet de knapste maar voor de rest top school alleen zijn de broodjes duur en ik ben skare..
4 Sterren omdat Friso niet met de Cars autootjes wilt spelen :[ @Friso Le Poole En just wilde dat ook graag :/ Verder is het wel een leuke school hoor.
Suiiii ronaldo is zo goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid