facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Athene Geleen

Athene Geleen
Adres: Rijksweg Centrum 1 , Geleen 6161 EA, NL
Telefoonnummer: 046 474 6889
Stad: Geleen
Route: Rijksweg Centrum 1
Postcode: 6161 EA


Openingstijden

Maandag: 14:00-00:00
Dinsdag: 14:00-00:00
Woensdag: 14:00-00:00
Donderdag: 14:00-00:00
Vrijdag: 14:00-00:00
Zaterdag: 14:00-00:00
Zondag: 14:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: athene geleen wowdeal, rhodos geleen, athene geleen menukaart, social deal athene geleen, restaurant akropolis geleen, griek sittard, grieks restaurant geleen, grieks restaurant athene
Recensies
Met Social Deal gaan uit eten op dinsdag. Het eten was lekker, niet te veel en niet te weinig. We werden ook snel bediend en het eten was er snel. De salade hebben wij niet gepakt, omdat het er niet zo fris uit zag. Ik denk dat wij geluk hadden dat het door de week was, want aan andere reviews te zien zal het er in het weekend een ramp zijn. Eigenaar is een vreemde rare man, kijkt je heel zuur aan tijdens het eten. Geeft de bediening een tik op de kont. Heel ongepast en respectloos!
Heerlijk gegeten en super vriendelijk personeel. We gaan zeker nog een keer terug.
Het eten is gemiddeld. Niet bijzonder, maar wel lekker. Personeel is niet echt klant vriendelijk en niet klant gericht. Vragen tijdens het eten niet of het naar wens is of dat je nog iets te drinken wilt en bij afname bestelling erg kortaf en ongeintereseerd. Erg jammer.
Goede griek, ruime porties, aardig personeel en goede prijs kwaliteit.
Wij hadden een social deal gekocht voor dit restaurant omdat de prijs voor een drie gangen keuze menu erg gunstig was. Toen zijn we de recensies gaan lezen en dachten, hadden we dat maar niet gedaan. Het tegendeel was waar. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Ouzo vooraf, en keuze uit 4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 2 ijsdesserts. Vooraf Calamaris en keftedes. Calamaris was super, keftedes was lekker. Met name de portie keftedes was erg groot. Het hoofdgerecht was uitstekend en erg veel. De soufaki was van varkenshaas en goed gebakken, de gyros was lekker. De hoeveelheid was dusdanig dat we ongeveer de helft over hadden, de zeer vriendelijke en attente serveerster bood aan om het vlees wat over was in te pakken. Het nagerecht was dik in orde. Een ijsje inruilen voor een kop koffie was ook geen probleem. Kortom, we hebben prima gegeten voor een heel aantrekkelijke prijs. Gelukkig bleken al die negatieve beoordelingen in ieder geval vandaag niet te kloppen.
We zijn met ons 6sjes gaan eten. We waren een tijdje niet geweest, viel op dat ze wat hebben gerenoveerd. Beter hoe het eerst was. Het eten was heel goed en echter ruim genoeg. Sommige dames zijn niet zo netjes aan de tafel. Eerder een beetje onbeschoft gedrag. Oude eigenaar, zit er maar wat op Zijn telefoon de hele avond. Niet vriendelijk ontvangen. Kan beter uit het zicht gaan Zitten . Maar rest herhalingsvatbaar.
Wat een onbeschrijfelijk irritante, knorrende ...drijvende eigenaar zit in dit restaurant. Personeel wordt midden in het restaurant door hem uitgekotst zodat de klanten het tafereel mooi mee mogen krijgen. Zo ken ik de Griekse mentaliteit in een Grieks restaurant niet. Deze eigenaar hoort niet thuis in een restaurant, waar wel laat ik in het midden want is wellicht te grof om te vermelden. Vroeger was het een uitstekend restaurant, eten was lekker, personeel was vriendelijk, maar nu? Personeel is nog steeds heel vriendelijk maar het eten is kurkdroog en zonder smaak Als je de kipfilet tegen de raam gooit, houd dan maar je telefoonnummer van de glasverzekering bij de hand klein beetje overdreven natuurlijk want met voedsel hoort niet gegooid te worden, maar toch. Heb te doen met het personeel, zelf kan men er voor kiezen ergens anders te gaan eten wat we zeer zeker gaan doen zolang hij daar is. Personeel werkt daar om hun boterham te verdienen en het werk ligt helaas niet om op te rapen. Dus tip voor de eigenaar zal hij vast niks mee doen, maar toch: doe iets aan je gedrag en zorg dat het eten weer lekker is. Zonde als weer een restaurant failliet gaat. Zo dit was mijn eigen mening, iedereen kan er wat mee doen of niet, maar ik ben mijn frustratie nu en veel geld voor een minder leuke smakeloze avondje uiteten kwijt
Na 1.5 uur gewacht te hebben op ons bestelde eten thuisbezorgd, telefonisch contact gezocht met het restaurant in kwestie. De meneer aan de andere kant van de lijn was ervan overtuigd dat wij het bij het foute eind hadden, dat we niet bij hen besteld hadden en dat wij niet in zijn systeem terug te vinden waren. De meneer was erg onvriendelijk en onredelijk en zei dat hij er niets mee te maken had dat wij ons eten die hadden gekregen. Hij zei toen: 'ik stuur een foto van het systeem, dan zie je dat ik je bestelling niet heb', waarna hij abrupt de verbinding verbrak. Daarna wilde hij opeens videobellen, wat ik heb geweigerd. Ik heb hem via dat telefoonnummer allerlei screenshots gestuurd waarop duidelijk werd dat ik wel degelijk bij hun restaurant had besteld, waarna hij foto's doorstuurde van zijn systeem waarin alle mensen met hun adressen stonden die besteld hadden lijkt me qua privacy ook niet de bedoeling, maar dat terzijde. Wij stonden bovenaan. Dit heb ik benoemd en toen reageerde hij met 'ok, now I see'. Ik heb gevraagd of we ons eten nog konden verwachten. Hier heb ik geen reactie op gehad. Ik heb uiteindelijk aangegeven de betaling van paypal terug te gaan vragen omdat we ons eten niet ontvangen hadden. Dit was akkoord, waarna we een magere 'sorry' ontvingen. Erg vervelende ervaring.
Heerlijk gegeten. Super lekker vers vlees!
Getelefoneerd omdat we later gingen zijn. Kwam inderdaad arrogant over. Nadien toegekomen en de persoon die ons bediende krijgt van ons 4 sterren. Zij is vriendelijk, passeert geregeld of alles naar wens is etc. Prijs kwaliteit voor de normale prijs van deze menu is dit ok. Social deal is goedkoop zelfs. Voorgerecht calamares zou ik persoonlijk verfijnd brengen 7 kleine calamares bv. Ipv 3 joekels op een bord. De keftedes mag van mij zelfs een kleinere portie zijn. Hoofdgerecht, vlees goed maar als Belgen vonden we de frieten minder én de frieten die te lang gebakken zijn mogen gewoon uit het bord gelaten worden. Veel hier gelezen over netheid, misschien overdreven. Al moeten we wel zeggen dat in het laatste glas wijn via karaf plots vanalles in het glas dreef duidelijk restanten van iets wat ervoor erin gezeten had. Rode Porto was op maar men liet mij mavrodaphne even proeven hoefde zelfs niet, maar kan wel tellen voor vriendelijkheid. Ikzelf ken de wijnen die men in Nederland bij Grieken serveert dus de smaak van deze was zoals je verwachtte. Over de afgeleefdheid van het meubilair kan men iets vertellen, maar op zich heb ik er geen hinder aan gehad. Het zit nog comfortabel. Ik denk dat men vooral de drive ontbreekt, waardoor alles 'gewoontjes' wordt. Moest men de drive hier terugvinden zit er volgens mij meer potentieel in dit restaurant. Het Grieks restaurant Rhodos hier net naast zou ik al niet betreden daar wij daar geparkeerd stonden en dat het er toch slordig uitzag. Het Grieks restaurant Akropolis in het begin van de straat zou ik ook eens willen proberen. Er zit hier dus wel aardig wat concurrentie op een boogscheut van elkaar. Proberen positief te blijven en constructief iets moois er terug van beginnen maken. Over de totaliteit van de kaart kunnen wij niets zeggen, aangezien we hier met een social deal hebben gegeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid