facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Athena Ossendrecht

Info

Aan de Nederlands-Belgische grens, niet ver van Antwerpen en Bergen op Zoom, vind je één van de prachtigste naturistenparken. Athena (14ha).

Geschiedenis


Aan de Nederlands-Belgische grens, niet ver van Antwerpen en markiezenstad Bergen op Zoom, vind je één van de prachtigste naturistenparken.

Athena (14ha) is zeer rustig gelegen in een heuvelachtige en bosrijke omgeving. Het terrein wordt opgenomen in het natuurgebied “Grenspark De Zoom” waar ook de Kalmthoutse Heide en de Brabantse Wal deel van uitmaken.

“Hier is het puur genieten van de ongerepte natuur”

Athena ligt pal aan een fietsknooppunt, de ideale uitvalsbasis voor je fietstochtjes doorheen de “fietsgemeente van Nederland” en haar omgeving. De omliggende natuurgebieden zijn ook perfect om te wandelen.

Op het terrein kan je heerlijk genieten op het grote terras aan de bar, neem je een verfrissende duik in het zwembad, kan je je zalig ontspannen in onze sauna of lees je een boek op de zonneweide.

‘s Avonds kan je zalig relaxen op je ruime kampeerplek of in één van de nieuwe cottages.

“Zalig relaxed of lekker sportief, op Athena is vakantie nooit ver weg”

De kinderen hebben hier de tijd van hun leven! Op het autovrije terrein vermaken ze zich urenlang op de kleurrijke speeltuigen, in het bos, in het kinderbad en in het zwembad.

Bovendien verblijven kinderen tot 15 jaar gratis op Athena.

Adres: Zandvlietseweg 15, 4641SR Ossendrecht
Telefoonnummer: +31 164 67 24 89
gro.anehta-emsirutan@thcerdnesso
Stad: Ossendrecht
Route: Zandvlietseweg 15
Postcode: 4641SR



op zoek naar gerelateerd: athena ossendrecht tarieven, athena voordelen, activiteiten athena ossendrecht, naturistencamping nederland, athena lidmaatschap, naturisten lidkaart, naturismecamping ossendrecht, athena kalender
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kampeerboerderij de Boskeelen Kampeerboerderij de Boskeelen 695 meter Leuke camping, proper sanitair, warme douches, vriendelijke ontvangst, plaats voor me...
Recensies
Een wel zeer prijzige camping. Kan niet ontdekken wat de €41 per nacht rechtvaardigd. Nette douche, kan schoner, camper service en mooi groen gras. Leuke bar met terras en goede keus. Niet altijd een restaurant, zelf geen frietje. Uitstekende WIFI overal. Aanpassing: Dank voor de reactie van de eigenaar. Ik begrijp niet wat de toeristen belasting voor kinderen hiermee te maken heeft. Wij waren met z'n tweeen. Ik begrijp dat met 4 personen dit nog veel duurder wordt?
Wij kijken uit naar de vakantie om zalig te vertoeven in de gezelligheid van de natuur in onze caravan. 100% ontspanning, gezellige douchefaciliteiten en vriendelijke service aan de barHoogtepunten van het hotelRustig en Kindvriendelijk
Rust, schoon, super sanitair, fijne ontvangst! Kortom geweldig.Service: 5/5
Een zeer aangename en rustig terrein. Ieder jaar wordt er geïnvesteerd om het nog beter te maken. Zo is de bar pas volledig vernieuwd, het terras heeft een mooie upgrade gekregen en de sauna heeft een hele metamorfose gekregen. Dit is het resultaat van een goed en gezond beleid! Proficiat! Iedere jaar weer benieuwd wat er gaat veranderen. De sfeer die er heerst is zeer familiaal. Wil je rust, dan is deze plek uitermate geschikt. Zoek je meer contact met andere mensen, dan is het terras en de bar "the place to be". Zoek je afkoeling op warme dagen dan staat het zwembad ter beschikking. Voor de kleintjes is er een apart veilig deel Voor mij is het een toplocatie!
Kom er al twee jaar. Gaat nooit vervelenLocatie: 5/5
Leuk en heel gezellig heel vriendelijk een tweede thuis komstKamers: 5/5
Hele mooie camping met alle voorzieningenService: 4/5
Grote, maar toch gezellige camping. Alles ook heel proper. Veel te doen petanque volleybal, pingpong, zwammen,.... Wij komen zeker terug!
Goed ontvangst, top sanitair en heerlijk rustige camping.
Mooie camping gelegen in een mooie omgeving zeer rustig . Veel Bos in en om de camping heen. Een plek om even tot rust te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid