facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Athena Onderwijs

Athena Onderwijs

Info

Athena is een fulltime onderwijssetting voor hoogbegaafde leerlingen. Athena heeft een uniek onderwijsconcept.

Geschiedenis

Athena-Onderwijs

In 2010 werd door het bestuur van Stichting Scala het besluit genomen om met ingang van augustus 2010 een voorziening in te richten voor kinderen die aantoonbaar hoogbegaafd zijn en in het ‘reguliere’ basisonderwijs tegen hindernissen aanlopen.

Athena-Onderwijs aan hoogbegaafde kinderen is een onderwijsvoorziening voor kinderen die vanwege een cognitief talent meer uitdaging nodig hebben en geen passend onderwijs aanbod krijgen binnen het reguliere onderwijs. Het doel is zodanig onderwijs te bieden zodat deze kinderen hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving met ontwikkelingsgelijken. We stimuleren een reflectieve, kritische en onderzoekende houding en proberen onze leerlingen vaardigheden en tools aan te reiken waarmee zij straks de ‘grote’ wereld in kunnen. Een wereld, die zich niet aan deze leerlingen blijft aanpassen.

Adres: Johann de Wittstraat 11, 5151 CK Drunen
Telefoonnummer: 0416320880
Stad: Drunen
Route: Johann de Wittstraat 11
Postcode: 5151 CK



op zoek naar gerelateerd: Calvin onderwijs Drunen, School hoogbegaafden Den Bosch, Linus onderwijs Etten-Leur, Scholen in Drunen, Calvin groep Drunen, Wereldwijs Drunen, Team linus
Recensies
Als ik eerder had geweten dat deze school bestond, was mijn dochter jaren eerder gegaan. Wat een fantastische school en fantastisch team. Kids worden gezien om wie ze zijn en mogen zijn wie ze zijn. Kan ouders van HB kids deze school van harte aanbevelen!!
Groot trauma opgelopen, domste keuze geweest om destijds dit pad op te gaan.
Vertaald door Google Voor Origineel Prima
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid