facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ateliermuseum Jac Maris

Ateliermuseum Jac Maris

Info

Het Marishuis in Heumen is een van de weinige ateliermusea in Nederland. Het gebouw ademt nog de sfeer van Jac Maris die er van 1926 tot 1994 heeft gewoond

Geschiedenis

Kijk voor veel meer informatie op onze website
http://www.marishuis.nl

Adres: Looistraat 57, 6582 BB Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 0243580151
Stad: Heumen
Route: Looistraat 57
Postcode: 6582 BB



op zoek naar gerelateerd: Jac Maris te koop, Jac marishuis
Recensies
Mooi om te kunnen vertoeven tussen de nalatenschap van een kunstenaar op de plek waar hij leefde en werkte. Er worden hier ook concerten georganiseerd, zodoende was ik daar.
Hele fijne plek, komen regelmatig voor de muziek avond
Aanrader deze plek! Leuke locatie, sfeervolle ruimte en we hebben genoten van een goed concertje.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijd
Leuk intiem adres voor podium optredens.
Op open monumentendag een rondleiding gekregen van een gids met enorm veel kennis en in staat is op een boeiende manier de geschiedenis van verschillende kanten te belichten waardoor je je eigen mening kunt vormen/bijstellen.
Leuk, maar wel wat stoffige, informatie over een kunstenaar die weinig mensen nog kennen. Je stapt binnen in het atelier, alsof de kunstenaar hier gisteren nog aan het werk was!
Het enige ateliermuseum van Nederland.,met prachtige beeldentuin.
Prachtig eigenzinnig museum, passend bij degene die het opgezet heeft. Inspirerende omgeving én vriendelijke, enthousiaste huidige bewoner.
Er moet nog veel gebeuren aan de omgeving en tuin om het aantrekkelijke te maken maar de intentie is er wel.
Knus museum met wisselende exposities En een vaste expositie van Jac Maris. Toilet aanwezig en koffie/thee verkrijgbaar. Was aangenaam verrast.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid