facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AtelierGoldfinger

AtelierGoldfinger

Info

Als je iets wilt laten maken stuur me dan een prive berichtje of bel me.
Groetjes Renate



"Ge-opend op afspraak of service punt bij dierenspeciaalzaak Noxies, Dorpsstr 20b, 4451BC Heinkenszand.Renate Voorham, Goudsmid Vanaf 3 November 2018 ben ik mijn eigen atelier begonnen. Als goudsmid en sieraadontwerpster ontstaat bij mij een nieuw ontwerp door de wensen van de opdrachtgevers en de belangrijke momenten in hun leven. Ze inspireren mij en daardoor ontstaat al tijdens de ontwerpfase een tijdloos sieraad naar een persoonlijk en emotioneel design. In het atelier worden unieke, volledig met de hand vervaardigde juwelen gemaakt of gerepareerd. Van trouwringen tot bikerringen, halsjuwelen, oorbellen, armbanden, van geboorte geschenken tot herinneringssieraden. Ook verkoop van horloges en het zetten van batterijen."
Adres: dorpstraat 15B 4451BA Heinkenszand, 4451BA Heinkensand, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0615696141
moc.liamg@regnifdlogreileta
Stad: Heinkensand
Route: dorpstraat 15B 4451BA Heinkenszand
Postcode: 4451BA


Recensies
2 orchidee hangertjes besteld ter herinnering aan onze overleden moeder. Mooie kleine hangertjes die je elke dag kan dragen maar ook met een speciale gelegenheid! Super blij mee. Dank je wel!!
Top, de dame Renate geloof ik heeft mij keurig en netjes geholpen. En dat het een vakvrouw is ben ik wel van overtuigd.
Gaatjes laten schieten bij mijn dochter, prima ervaring!
Renate luistert aandachtig naar de wensen van de klant en geeft heel goed advies!
Goed advies!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid