facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier voor Uitvaarttextiel

Info

Rouwdoeken zijn een prachtig alternatief voor als u geen kist wilt.De overledene ligt dan op een baarplank, en wordt gewikkeld in een doek. Wij maken deze doeken op bestelling in alle kleuren en stofkeuzes. Vaste collectie doeken op voorraad.



"Jose Glas is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van unieke bedrijfskledingconcepten en interieur textiel. Bedrijfskleding van Jose Glas valt altijd op. We versterken uw bedrijfsidentiteit met unieke, in het oog springende ontwerpen. Naast het ontwerp besteden we veel aandacht aan draagbaarheid, duurzaamheid gebruiksgemak en slijtvastheid. We houden alle stappen van het proces in eigen beheer. Daarmee bewaken we niet alleen de kwaliteit maar ook de vaart in het hele traject."
Adres:
Telefoonnummer: +31725206479
Stad: Heiloo


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rouwdoeken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid