facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Ton ter Linden

Atelier Ton ter Linden

Info

Woon- en werklocatie van kunstschilder/tuinontwerper Ton ter Linden en beeldend kunstenaar/tuinontwerper/publicist Gert Tabak. Op afspraak welkom!

Geschiedenis

Atelier Ton ter Linden, gestart in Limburg in 2005 verhuisde in 2008 naar Friesland. Vanaf oktober 2016 is de woon- en werkplek van tuinontwerper/kunstschilder Ton ter Linden en beeldend kunstenaar/publicist Gert Tabak in het Drentse brinkdorp Sleen. De tuin bij de semi-bungalow is niet toegankelijk voor publiek. Wel kan er een afspraak gemaakt worden voor atelier bezoek voor het aanschaffen van een aquarel of pastel van Ton, of om iets uit te zoeken uit de fotokunst-collectie van Gert.



"Atelier Ton ter Linden is het woon- en werkadres van de beide kunstzinnige tuinontwerpers Ton ter Linden en Gert Tabak. Het atelier , waar een mooie collectie kunstwerken aquarellen, pastels, bronzen beelden van beide heren is te zien, is te bezoeken na een afspraak. De heren ontvangen u graag als u belangstelling heeft voor hun werk."
Adres: Boelkenweg 8, 7841cg Sleen
Telefoonnummer: 06 31 22 56 70
Stad: Sleen
Route: Boelkenweg 8
Postcode: 7841cg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In Wankel Evenwicht, In Wankel Evenwicht, 952 meter In de komende 5 maanden wordt er een introductie gegeven over 40 jaar activiteiten al...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid