facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Thea Jitta

Atelier Thea Jitta

Info

Ruim beeldhouwatelier net buiten Ommen. Waar ik eigen werk maak, in opdracht werk, lessen geef en ruimte biedt aan andere beeldhouwers.

Geschiedenis

Net buiten Ommen, aan de rand van de Bethmenerberg, heb ik mijn beeldhouwatelier. Ik ben daar vrijwel dagelijks te vinden.

Zo’n 15 jaar geleden kwam ik in aanraking met het hakken in stenen. Deze hobby is uitgegroeid tot mijn dagelijks werk. Naast beeldhouwen heb ik een opleiding tot trainer/coach gevolgd en deze twee passies combineer ik graag.

Ik maak zelf beelden, ik geef les en ik coach mensen. Dat laatste doe ik het liefste terwijl we een beeld maken.

Ook verhuur ik mijn ruimte wel aan andere kunstenaars/hobbyisten.



"CREATIEVE BEWUSTWORDING DOOR SYTSKE NIJLAND IN ATELIER WERDANDIT OMMEN. De interactieve lessen van Sytske Nijland zijn voor een ieder die geboeid is door, en nieuwsgierig naar, de link tussen zijn of haar tekenwerk en de eigen innerlijke ontwikkeling."
Adres: Batterinkweg 7, 7731 AE Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0529467947
Stad: Ommen
Route: Batterinkweg 7
Postcode: 7731 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Backing Tracks for the artist. Backing Tracks for the artist. 2 km Hier kunt u ideeën en of optredens, evenementen enz kwijt.
Soli Deo Gloria Ommen Soli Deo Gloria Ommen 2 km Gezellige, laagdrempelige Chr. Muziekvereniging, die mooie muziek speelt op goed nive...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid