facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Raamwerk

Atelier Raamwerk

Info

Bijzonder Atelier, galerie en B&B in de Jordenstuin, hartje Deventer; workshop- en vergaderruimte en/of overnachten in het atelier. Alles kan, laat je inspireren!



"Dit is in hartje binnenstad van Deventer één van de allerleukste plekjes om te overnachten! Je kunt hier terecht voor een romantische overnachting met z’n tweeën, maar ook met een kleine groep. In het bijzondere atelier met tongewelfde kelder kunnen 4-6 personen slapen en in het City Apartment 6 personen. Tot 12 personen zijn van harte welkom! Ook is Atelier Raamwerk een plek om een schilderworkshop bedrijfsuitje, vergadering of brainstormsessie te organiseren. Om de hoek van het gezelligste plein van Overijssel en ook op steenworp afstand van de mooie rivier de IJssel. Bel/mail mij gerust even met al jullie vragen. Tot dan! , Henriette"
Adres: Halvesteeg 4, 7411LW Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0614320242
Stad: Deventer
Route: Halvesteeg 4
Postcode: 7411LW



op zoek naar gerelateerd: Atelier huren Deventer, Koffiepakhuys Deventer, Staycation Deventer, Brunchbox Deventer, Deventer lockdown
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wauw, wat een locatie en wat een gastvrouw. Bij aankomst werden we direct gecharmeerd van alle prachtige kunstwerken die de ruimte biedt. O.a. gemaakt door de gastvrouw zelf. Het atelier is ruim en er staat een grote tafel, waar je heerlijk samen koffie kunt drinken en kunt zitten en lekker om je heen kunt kijken. Bij binnenkomst verwacht je het eerst niet, maar de bovenverdieping hoort dus ook volledig bij je accommodatie. Helemaal je eigen plekje met privacy. Perfect keukentje erin, ontbrak aan niks. Eenmaal wandelend het trappetje af naar beneden kwamen er alleen maar meer verrassingen. Prachtige ondergrondse ruimte, met opnieuw weer mooie kunst items, 2 heerlijke Auping bedden waar we fantastisch op hebben geslapen en een hele coole stenen douche! Regendouche was heerlijk. Echt verwennerij. Perfect in het straatje van Origineel en Bijzonder overnachten. Ik zou dit zeker aanraden. En goeie tip; aan de overkant zit nóg een appartement waar je met 6 in kunt, je kunt dus bij beide accomodaties prima met 10-12 personen terecht. Locatie hartje Deventer was top! 5 sterren.
Ik en mijn partner hebben al 2 keer in dit mooie atelier mogen verblijven. Slapen in het middeleeuwse souterrain is echt een unieke ervaring. Super sfeervol en echt van alle gemakken voorzien. De auping bedden liggen heerlijk en ook de regendouche is top. Henriette is een geweldige host en denkt altijd met je mee. En met de centrale ligging in het centrum is dit de perfecte uitvalsbasis om Deventer te verkennen. Een echt aanrader!
Supergave lokatie, veel ruimte, bijzondere sfeer. Hartje centrum! Zeer gastvrije host. Henriette bedankt!
Fantastische overnachting gehad. Heel bijzonder om in deze kelder te mogen overnachten. Echt eens wat anders. Super aardige en enthousiadte gastvrouw Henriette, Erg leuke tips van haar gekregen waar we heerlijk hebben gegeten voor het diner en ontbijt. Prachtige Hanzestad Deventer en gezellige Brink, met al die leuke terrasje. Een aanrader! Echt heel leuk weggeweest en fijne herrinnering bij mij achter gelaten.....
Fantastisch! Een heerlijke plek om te verblijven en te overnachten, in het mooie centrum van Deventer. Aan alles is gedacht in het prachtige appartement.
Wat een leuke plek om te vertoeven. Sfeervol ingericht, intiem en in dit geval zeer geschikt om met een team geconcentreerd samen te werken en plannen te vormen. Super gastvrij en zeker ook de moeite waard om een keer als B&B te boeken!
Een unieke locatie om te overnachten. Veel ruimte, een heerlijk bed en een centrale ligging. Tevens perfect als vergaderlocatie. En met een fantastische gastvrouw. Aanrader!Kamers: 5/5
Prachtige royale ruimte voor wie meer wil dan alleen maar een kamer. Locatie is perfect en midden in Deventer. Geweldig verzorgd en mede hierdoor een heerlijk weekend gehad.
Wat een sfeervolle en bijzondere locatie om een paar nachten in Deventer te overnachten. Absoluut geen 'gewone' overnachting, de paar extra euro's tov een gewone hotelkamer dubbel en dwars waard. De ligging midden in het centrum is perfect, het bed en de douche zijn heerlijk en aan alle details zijn gedacht. De eigenaresse is ontzettend hartelijk en gastvrij, je hebt écht het gevoel even uit geweest te zijn. Het pand is oud en sfeervol, wat daarbij hoort is dat het ook een beetje gehorig is. We hebben er niet veel last van gehad, maar je hoort bijvoorbeeld wel de mensen van het appartement erboven thuis komen. Wat mij betreft is het echt een aanrader mocht je een overnachting in Deventer zoeken!
Geweldig verblijf gehad. Hele goeie gastvrouw!! Ontbijt was super, bedden heel goed. Unieke plek!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid