facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Pantazi

Atelier Pantazi

Info

Lijstenmakerij en Workshops



"Lijstenmakerij met een grootse collectie, duurzame lijsten, vakmanschap. Uitstekend bereikbaar. Gratis parkeren voor de deur. Wij lijsten bijna alles in, op elk gewenst niveau, van budget tot en met conserverend en museaal niveau."
Adres: Barbarastraat 32, 6164HK Geleen
Telefoonnummer: +31 6 43905910
Stad: Geleen
Route: Barbarastraat 32
Postcode: 6164HK



op zoek naar gerelateerd: Litho inlijsten, Zeefdruk inlijsten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elyza's World Elyza's World 432 meter Bodycasting - Create a Memory For a Lifetime! Een beeld dat tastbaar is, dat blijft e...
Buro Pinkpop Buro Pinkpop 2 km Het middelpunt van de pop festivals, hier de residentie van wel de bekendste pop vade...
Rebelde Needles Tattoo Rebelde Needles Tattoo 2 km Top zaak, goede tattoo,s betaalbaar, en ze nemen de tijd voor je, super dus
Artamuse muziekschool, dans en cultuureducatie Artamuse muziekschool, dans en cultuureducat... 2 km We krijgen nog geld terug omdat artmuse niet meer bestaat ik fluiten naar ons geld
BrankAeRT BrankAeRT 2 km BrankAeRT
Lindenheuvels toneel Lindenheuvels toneel 3 km Enthousiast Amateur toneelgroepje in de mooie geleense wijk lindenheuvel. Een keer pe...
mar art mar art 4 km Kvk nr 71810862 Mar art Lokaal onderneming met diverse decoratie,s zoals hout canvas ...
Recensies
Wij hebben 2 kunst posters laten inlijsten bij atelier Pantazi. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en service. Een hoogwaardige lijst en glas maakt verschil. Een aanrader!
De keuze om te gaan naar Atelier Pantazi was intuïtief de goede. Een zaak met een prachtige keuze aan lijsten. Uit zoveel mogelijkheden kiezen is niet eenvoudig, maar door hun vakmanschap en mensenkennis kwamen we al gauw bij de perfecte lijst. Toen ik de ingelijste prent kon ophalen stond deze op een kleine standaard op de toonbank. Dat is bijzonder attent. Werkelijk klassiek en perfect ingelijst. Deze fijne mensen laten de tijd even stilstaan om te luisteren en volledig aandacht te geven aan jouw wens. Heel gelukkig met het mooie resultaat: dank aan Edwin en Argentina voor jullie vakmanschap en fijne contact.
Atelier Pantazi heeft onze schilderijen en lino zó geweldig mooi ingelijst! Er wordt zorgvuldig geluisterd naar je wensen, meegedacht, alle tijd genomen om een juiste keuze te kunnen maken, alle voors-en tegens tegen elkaar afgewogen, en dan het eindresultaat! Wat wáren we aangenaam verrast! Alle werken zijn prachtig ingelijst! Wat een deskundig advies en vervolgens inlijsten met een ogenschijnlijk eenvoudig werk doet! In een woord: gewèldig! We kunnen Atelier Pantazi meer dan van harte aanbevelen!
Edwin en Argentina van atelier Pantazi leveren top werk af. Ze hebben mooie merken lijsten maar ook ontzettend veel keus en mogelijkheden, ook op het gebied van glas en Passe Partouts. Beiden geven geduldig, goed en onderbouwd advies, hebben oog voor detail en voelen goed aan wat de klant wil. Hun creativiteit en ideeën bezorgden ons schitterende ingelijste foto's in diverse afmetingen. Voordeel bij het afhalen van de lijsten: je parkeert je auto voor de deur!
Afgelopen week mijn schilderij opgehaald bij Pantazi. Ik ben heel blij en tevreden met het resultaat. Het is een aanwinst in ons huis. Bij Pantazi is uw werk in bekwame en vetrouwde handen. Eerlijke en oprechte mensen die met passie en plezier hun vak uitoefenen en perfekte kwaliteit leveren. Van harte aan te bevelen!
We hebben jongstleden een aantal certificaten van diverse kwaliteitskeurmerken van ons bedrijf laten inlijsten bij Atelier Pantazi. Met veel toewijding, liefde en kunde werden deze van een prachtige stijlvolle lijst voorzien. Dankzij Atelier Pantazi en hun advies zijn onze certificaten nu echte eye-catchers geworden. Aanrader!
Edwin en Argentina hebben een uitgebreide collectie lijsten waar voor iedereen wel wat te vinden is. Edwin is zelf kunstenaar en denkt daarom op een creatieve wijze met je mee, met veel oog voor detail en respect voor het in te lijsten werk. Hij luistert goed naar de wensen van de klant. Mijn foto’s zijn prachtig en vakkundig ingelijst door zijn vrouw Argentina. Ook handig dat ze zo makkelijk te bereiken zijn nabij snelwegen en dat je gratis direct voor de deur kunt parkeren.
Wat mij zo blij maakte bij het bezoek aan atelier Pantazi was dat ik op allerlei manieren merkte dat Edwin en Argentina wilden ‘proeven’ wat ik als klant wilde. Oprechte belangstelling voor mijn smaak en respect voor het door mij aangeboden werk werd gevolgd door prikkelende vragen en soms onverwachte voorstellen. Ik voelde me begeleid bij het maken van een overtuigende keuze. Dat er vervolgens perfect werd ingelijst was haast vanzelfsprekend bij zoveel vakmanschap.
Heel fijn deskundig advies. En top dat mijn schilderijen voor de deadline datum gedaan konden worden. Top!
Zeer vakkundig advies en prachtige uitvoering. Neemt de tijd om uitgebreid de mogelijkheden te bespreken en op zoek te gaan naar een lijst en passe-partout en uitvoering die het werk complimenteren. Een goed "oog" en liefde voor het vak, vakmensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid