facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Nanda

Atelier Nanda

Info

Voor unieke en persoonlijke speelgoedkist. Bijvoorbeeld een speelgoedkist naar aanleiding van het geboortekaartje.

Geschiedenis

Atelier Nanda is een atelier waar vakkundig met passie en liefde persoonlijke speelgoedkisten, geboortekisten en trouwkisten worden gemaakt. De kisten worden met de hand beschilderd met afbeeldingen van geboortekaartjes of zelf uitgekozen afbeeldingen. De speelgoedkisten zijn uniek omdat Atelier Nanda er naar streeft om iedere keer een ander ontwerp te maken. Maar ook alleen naam en/of tekst behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie bezoek de website www.ateliernanda.com en voor meer informatie over mij heb ik een blog ateliernandablog.com



"Atelier Nanda, is een atelier waar met passie speelgoedkisten met geboortekaartje,speelgoedkist met naam, geboortekisten en heel veel kraamcadeaus beschilderd worden. Dit wordt vakkundig door ons gedaan, door onze jarenlange ervaring."
Adres: De Heul 64, 4741TT Hoeven
Telefoonnummer: 0623032132
Stad: Hoeven
Route: De Heul 64
Postcode: 4741TT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 13:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Geboortekisten, Speelgoedkist geboortekaartje, Geboortekist met naam, Geboortekist maken, Speelgoedkist met naam, Beschilderde houten kist, Speelgoedkist eigen ontwerp, Geboortekist hout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Spul Studio Spul 2 km Kado- en woonwinkel in het centrum van Hoeven. Onderdeel van stichting DOA: een dagbe...
De Verborgen Kamer De Verborgen Kamer 2 km Grote winkel met veel kaarten en leuke hebbedingetjes, leuk om in te snuffelen!
Vroeger, Nu en Landelijk Vroeger, Nu en Landelijk 3 km Hele leuke spullen om je huis en tuin mee te stylen, eigenaresse Rian weet van elke a...
Recensies
Wij hebben voor onze 2 kindjes een herinneringskist laten maken bij Atelier Nanda en zijn hier nog steeds enorm gelukkig mee! De geboortekaartjes zijn erop geschilderd en alle herinneringen, knutselwerken,.. kunnen netjes in de grote kist. Zo leuk voor later of om af en toe eens te bekijken! Momenteel staan ze te schitteren in de kamertjes.
Fantastische speelgoedkisten, echt vakwerk. Ik heb twee kisten laten maken op basis van de geboortekaartjes van mijn dochters. Nanda communiceert prettig en snel en komt met goede voorstellen. De verhoudingen, lettertype decoraties en kleuren van de kaartjes komen echt precies overeen, heel mooi gedaan. Ik kan dit iedereen aanraden!
Voor vrienden heb ik een speelgoedkist laten maken op basis van het geboortekaartje. Echt vakwerk, de speelgoedkist is fantastisch geworden! Alles van het geboortekaartje komt precies overeen, ik ben er echt heel blij mee, bedankt Nanda!
Voor de tweede keer hebben wij een speelgoed kist bij Nanda besteld. Wij hebben gekozen voor een afdruk van het geboortekaartje, op de kist. Volledig met de hand wordt het nagemaakt. Kwalitatief erg mooi. Beide keren was er overleg over het ontwerp van de kist. Het contact is fijn verlopen. Daarnaast werd de kist vlot geleverd.
Nanda maakt echt pareltjes van Geboortekisten en Speelgoedkisten. Ze heeft voor ons een grote gemaakt voor m'n oudste kleinzoon in het thema Cars en voor hem en z'n broertje allebei één kleine naar aanleiding van hun geboortekaartje. Superleuk, prachtig, handig en van goede kwaliteit!
Super mooie speelgoed kisten. Nanda heeft het geboorte kaartje van mijn zoon heel mooi na geschilderd op de kist. Communicatie verloopt prettig!
Al voor twee vriendinnen een speelgoedkist besteld op basis van een geboorte kaartje, beide echt super mooi gemaakt! Super leuk om te geven en te krijgen! Wij zijn vaste klant!
Ik heb een heel mooie, gepersonaliseerde speelgoedkist ontvangen. Mooie kleuren en mooie kwaliteit. Ik apprecieer zeer zeker de fijne en persoonlijke communicatie en de extra attentie in de kist. Bedankt, Nanda !
Wij hebben voor de tweede keer een geboortekist bij Nanda laten maken . Zijn zeer tevreden en hij word precies nageschilderd als het kaartje . Superblij mee ...
Wij hebben echt een prachtige geboortekist ontvangen. Echt een aanrader om het te laten doen bij atelier Nanda!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid