facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Marion Mencke

Atelier Marion Mencke

Info

Eigen werk.Drukinkt,Teken- en schilderactiviteiten,kunsteducactieve workshops voor scholen, kinderen en volwassenen, personeel/familie/vriendenfeestjes."Atelier voor teken- & schilderkunst"
Adres: Kampakkers 12, 7846 AK Noord-Sleen
Telefoonnummer: 06-22539607
Stad: Noord-Sleen
Route: Kampakkers 12
Postcode: 7846 AK


Recensies
Ontzettend leuke drukinkt gezinsworkshop gehad bij Atelier Marion Mencke. Marion weet de techniek goed uit te leggen, toont veel inspirerend materiaal en liet ons heerlijk werken. In alles was voorzien; materiaal, inspiratie en begeleiding, maar ook thee en koffie met koek. Het atelier nodigt echt uit tot beeldend werken. We hebben een hele fijne middag gehad en zijn ontzettend blij met het resultaat!
Op 12 juni zijn we met 12 meisjes afgereisd naar Noord-Sleen. Ze werden ontvangen in het atelier waar mooie kleurrijke kunstwerken te zien waren. Nadat ze uitleg hadden gekregen over de kenmerken van de kunstwerken van Hundertwasser konden ze zelf aan de slag. Stapsgewijs konden ze heerlijk rustig werken aan hun eigen kunstwerk dat was voor ons als ouders ook fijn. Tussendoor was er alle ruimte voor vragen en hulp bij hun creaties. Natuurlijk was er ook tijd voor iets lekkers!! De kunstwerken konden na afloop van het feestje direct mee naar huis worden genomen. Alle meiden hebben een ontzettende leuke middag gehad. Onze dochter beschreef haar kinderfeestje "als in een fantasie".
Mooi atelier, waar jong en oud goed bezig kunnen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid