facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Jasmijntje

Atelier Jasmijntje

Info

Welkom op de officiële facebookpagina van Atelier Jasmijntje.

In en rond het atelier gebeurt er altijd wat, hier vindt u daar een impressie van!



"Deze zomer tijdelijk te bezoeken aan de Dorpsstraat 2 in Garderen: Atelier Jasmijntje, het Zomer Atelier!Kom gerust eens langs voor een kijkje in de wereld van keramiek en hout. In het Zomer Atelier staat een mix van recent werk. Ook is het mogelijk om werk in opdracht te bespreken of samen te kijken naar een persoonlijk cadeau of een mooi handgemaakt werk voor bij u thuis. Laat je inspireren tijdens uw bezoek aan Garderen!"
Adres: Sotaweg 42, 2371GD Roelofarendsveen
Telefoonnummer: 0648364400
Stad: Roelofarendsveen
Route: Sotaweg 42
Postcode: 2371GD


Recensies
Prachtige beelden, handgemaakt door Ans. Onder de indruk van de diversiteit in soorten en maten. Hier haal je een exclusief cadeau, betaalbaar ook nog. Ans is niet zomaar een kunstenaar, maar een artiest in beeldende kunst! Mensen uit alle delen van Nederland komen naar Atelier Jasmijntje, voor een exclusief beeldje uit het assortiment in het atelier of speciaal naar wens gemaakt. Dit vind je nergens in winkels maar exclusief bij Jasmijntje. Wij komen hier zeker nog terug!
Altijd gezellig, goed verzorgde workshops! Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd!
Mooi atelier, inspirerende omgeving, je leert er veel, top lunch, geweldige kat die dwars door je verf loopt. Absolute aanrader om eens lekker te ontspannen en creatief te zijn.
Mooie kunstwerken, heel leuk om kado te geven, nog leuker om zelf te houden!
Ze maakt zulke mooie dingen!
Heel jammer dat ze stopt met de workshop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid