facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Het Ambacht

Info

Ambachtelijke meubelstoffeerderij Atelier Het Ambacht te Zeist.

Geschiedenis

Bij mij kunt u terecht voor het laten stofferen en restaureren van antiek en design meubilair op een ambachtelijke manier.
De waarde van deze meubels wordt met name bepaald door u als eigenaar en de mate waarin u er aan gehecht bent geraakt. Dit is dan ook doorgaans de aanleiding voor een vraag om het meubel te laten herstofferen. Vanuit dit gegeven zoek ik graag met u naar een passende oplossing.

Ik maak zoveel mogelijk gebruik van de authentieke technieken en materialen. En bij het maken van die keuzes laat ik me inspireren door de passie van de oorspronkelijke meubelmaker. Zo blijft het karakter van het meubel in stand en kunt u er nog jaren van genieten

Ik werk alleen met stoffen van hoge kwaliteit. Denk aan stoffen van EDMOND PETIT, JOHN BOYD, RENTMEISTER, VERASETA, COLONY, KVADRAT, DE PLOEG etc.

In mijn bescheiden showroom verkoop ik diverse meubels maar ook andere leuke spullen zoals bijvoorbeeld lampen, bijzettafeltjes, tafelstukken, bronswerk, klokken en andere curiosa.

Adres: Tiendweg 36, 3709JP Zeist
Telefoonnummer: +31621287404
Stad: Zeist
Route: Tiendweg 36
Postcode: 3709JP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Meubelstoffeerderij Te koop, Rentmeister stoffen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ontwerpstudio Isabella Ontwerpstudio Isabella 3 km Ik heb mijn bruidsjurk laten ontwerpen door Sonja ! Wat een vakvrouw ! Ik werd super ...
DutchHome DutchHome 3 km Wij zijn zeer tevreden over de betrokkenheid en nazorg van onze bestelde meubels,alle...
Van Kuijzen Keukens Van Kuijzen Keukens 3 km Hele mooie keukenwink ben reuze benieuwd naar de nieuwe winkel
Home & Us Home & Us 4 km
Kringloop Zeist Kringloop Zeist 4 km Goed bereikbare locatie, vriendelijk personeel en snelle service.
Recensies
Erg tevreden zijn wij over het vakkundig geleverde werk van Oleg Trisjin van Atelier Het Ambacht uit Zeist. Een meedenkende vakman, die zijn vak verstaat en afspraken punctueel nakomt. Ik kan hem u aanbevelen!
Kastje nodig gehad voor een groot evenement en hier bij de atelier gekocht. Heel netjes afgewerkt, zag er goed uit en wat een bouwkwaliteit ook!! Mooi! Zeer tevreden, dank jullie wel!
Zeer deskundig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid