facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Hannie Hemkes

Atelier Hannie Hemkes

Info

Wilt u meer weten of zien van haar schilderijen dan bent u na telefonische afspraak van harte welkom bij haar thuis om werk te bezichtigen.

Geschiedenis

Hannie Hemkes groeide op, op het Friese platteland. Al vroeg in haar jeugd bleek haar aanleg voor tekenen. Pas na haar verhuizing naar Drenthe ging zij zich volledig wijden aan de kunst.

Haar inspiratie bron ligt buiten in de natuur waar ook haar schildersmodellen zijn te vinden: koeien. Zij werkt met olie en acrylverf maar af en toe komen er ook pastels en aquarellen van haar hand. Naast koeien maakt zij ook schilderijen van geiten, paarden en huisdieren.

Wilt u meer weten of zien van haar schilderijen dan bent u na telefonische afspraak van harte welkom bij haar thuis om werk te bezichtigen.

Adres: Schoolstraat 22, 9285NE Buitenpost
Stad: Buitenpost
Route: Schoolstraat 22
Postcode: 9285NE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schaakclub De Twee Kastelen Schaakclub De Twee Kastelen 88 meter Dit is de officiële pagina van Schaakclub de Twee Kastelen uit Buitenpost.
Maskelyn Maskelyn 405 meter Culturele Stichting Maskelyn organiseert sinds 2001 in de maanden oktober t/m april ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid