facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier de vrije vlieger

Atelier de vrije vlieger

Info

In atelier de vrije vlieger worden workshops gegeven voor volwassenen, kinderen en ouder en kind. Ook voor schilder uitje/partijtje.

Adres: Straatweg 66a, 3621 BR Breukelen
Telefoonnummer: 0648105150
Stad: Breukelen
Route: Straatweg 66a
Postcode: 3621 BR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oranjevereniging Breukelen Oranjevereniging Breukelen 600 meter De officiële Facebook pagina van Oranjevereniging Breukelen.
Scheendijk Scheendijk 2 km Scheendijk is een buurtschap in de gemeente Stichtse Vecht in de Nederlandse provinci...
Amsterdam-Rijnkanaal Amsterdam-Rijnkanaal 2 km Mooi om te fietsen
Scheendijk Scheendijk 2 km Scheendijk is a hamlet in the Dutch province of Utrecht (province). It is a part of t...
Scheendijk Scheendijk 2 km Scheendijk é uma cidade dos Países Baixos, na província de Utrecht (province). Scheen...
Recensies
ik kan dit atelier en de schildercursussen van harte aanbevelen- ik schilder al een klein jaartje bij Gerda. Het atelier is licht, gezellig en heeft een goede sfeer; omdat je met een klein groepje cursisten bent, krijg je veel persoonlijke aandacht van Gerda. Ze leert je niet alleen schilderstechnieken maar ook hoe je los en onbevangen kunt schilderen. Heerlijk! Het lesprogramma is afwisselend, soms doen we landschappen, dan weer een portret, etc. Ik kan het iedereen aanbevelen
Mijn dochters schilderen al een paar jaar bij Atelier de Vrije Vlieger en de lessen zijn altijd leuk, leerzaam en gezellig. Ze worden aangesproken op hun creatieve kant en ze leren tussendoor ook van alles over technieken, kleurgebruik en verschillende kunstenaars. Gerda Lancee laat ze ontdekken waar ze goed in zijn en dat buiten de lijntje kleuren tot hele mooie dingen kan leiden. Aanrader!
Zeer inspiratie volle lessen. Ze weet echt het beste in je naar boven te halen. Bedankt voor de lessen. Dit is zeker een aanrader.
Vertaald door Google Ik raad het ten sterkste aan. Gerda is een erg aardige en geduldige lerares. Zelfs voor mij die geen Nederlands machtig is, legt ze alles in het Engels uit. Heel erg bedankt Gerda! Origineel I highly recommend it. Gerda is very kind and patient teacher. Even for me who does not know Dutch, she explains everything in English. Thank you very much Gerda!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Atelier de vrije vlieger met het openbaar vervoer


Breukelen, Broeckland 70 meter
120
Breukelen, Broeckland 90 meter
120
Breukelen, Markt 450 meter
120
Breukelen, Markt 470 meter
120
526

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid