facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier de Barsend

Atelier de Barsend

Info

Een gezellig atelier waar je workshops kunt volgen in glas in randlood.
Dit kun je combineren met een lunch erbij. Neem gerust vrijblijvend contact met me

Geschiedenis

Toen ik voor de eerste keer in aanraking kwam met glas in randlood, was ik meteen 'verliefd'. Zo mooi vond ik het. Ik ben een cursus gaan volgen en van het een kwam het ander. Vanaf september ga ik workshops geven en kinderfeestjes. Er is veel mogelijk, denk aan een volle dag met 'n lunch erbij of 'n high tea, maar ook 'n gezellige avond.
Ook maak ik cadeautjes of ontwerpen in opdracht, bijvoorbeeld een geboorte cadeautje of misschien een mooie bloem of vlinder bij het graf van een dierbare. Er is veel mogelijk, dus wil je graag meer informatie, dan kun je het beste telefonisch contact met me opnemen, we kunnen dan bespreken wat wenselijk is.



"In mijn ateliertje in Vlierden kun je gezellige workshops volgen. In een ons kent ons sfeer ga je leren hoe je van glas hele mooie settings kunt maken.Je kunt er n hele dag van maken in combinatie met n lunch en zelfs een mooie wandeling bij ons achter in het bos en langs het riviertje de Aa.Je kunt iedere doordeweekse dag of avond en op zaterdag overdag terecht. Wel op afspraak.Er zijn veel mogelijkheden, alles in overleg.*Je kunt leren hoe je van glas in randlood mooie settings kunt maken.*verffusen, maak van glasgruis bijv n mooie vogel, vlinder of uil*glasfusing, laat glas smelten tot n mooi kunstwerk.* maak van Tiffany n voorzetraam.Neem gerust contact op voor meer informatie!"
Adres: baarschotseweg 2, 5756 PC Vlierden
Telefoonnummer: 06-12245066
ln.tenteh@hcsobjirtsjm
Stad: Vlierden
Route: baarschotseweg 2
Postcode: 5756 PC



op zoek naar gerelateerd: barsend vlierden, baarschotseweg 2 vlierden, glas in randlood
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Harrie Jegerings Fotografie Harrie Jegerings Fotografie 1 km Harrie gaat zeer professioneel te werk en maakt kwalitatief hoogwaardige kunststukken...
Recensies
Leuke glas in lood workshop gedaan. Met goede begeleiding. Ruime keuze in wat je wilt maken. Het was een gezellig dagje, en met mooi resultaat naar huis.
Atelier de Barsend is een heel leuk en gezellig atelier, waar jezelf een workshop kunt volgen, maar waar je ook KEI leuke kadootjes kunt kopen of opdrachten voor een kadootje kunt geven.. Judith maakt er altijd iets moois van!
Zaterdag een super gezellige workshop "Glas in randlood" gehad met vriendengroep "De Bonanza's ". We hebben genoten van een geweldig gastvrije ontvangst, deskundige begeleiding van Judith en Nicole, en een heerlijke lunch! Zeker aan te raden!
Afgelopen zaterdag ondanks de vele pleisters een mooi werkstuk gemaakt tijdens de workshop bij Judith. ga er misschien wel mee door Frans Leenen
Glas fusen Wat n prachtig resultaat Zeer gastvrij
Ze maakt zo'n mooie dingen, echt heel creatief. En ze maakt dingen in opdracht. Ook al heeft ze dingen nog niet gedaan, ze maakt het en gewoon oogverblindend. Ik bestelde een tweetal dingen om cadeau te geven, maar moest bijna huilen om het weg te geven. Wilde het gewoon zelf houden. En dan verzorgt ze ook workshops. Kunnen we zelf iets moois creëren. Aanrader.
Ik heb het zelf heel leuk gehad! Ik heb mooie dingen gemaakt aardige mensen 5 sterren! MOOS IS EEN GEWELDIGE HOND!!! Luc Swinkels Vr 27 mei
Leuke workshops met Judith die ervoor zorgt dat je altijd met wat moois naar huis gaat. Ik er heb inmiddels verschillende gedaan en t blijft leuk om te doen. Ook heb ik gevraagd om iets voor mij te maken en dat doet ze ook als er tijd voor is. Judith is een super lieve vrouw met passie voor haar vak!
Heel fijne schoonzussendag gevierd met een workshop glas in lood maken.
Stained glass, familie opstelling gemaakt! Van glas in randlood. Heel leuk, creatief en nogmaals heel leuk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid