facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier culinaire de Layla

Atelier culinaire de Layla

Geschiedenis

Franse patisserie leren of marokkaanse gerechten u bent op de goede plek.



"Je vindt ons in het centrum van het pittoreske Zaltbommel, aan de Boschstraat 68a. Ons knusse, gezellige en heel persoonlijke restaurant heeft plek voor zo’n 35 gasten binnen en zo’n 20 gasten buiten bij mooi weer. Je waant je een beetje in het Midden-Oosten. Het is jouw pleisterplaats om heerlijk te eten. Een heel aangename plek waar je graag en vaak vertoeft en terug wilt komen. Elke week een ander menu, andere gerechten.Joris verwelkomt je en is jouw gastheer, Damaris staat in de open keuken midden in het restaurant voor je te koken.We koken vaak met een handtekening uit het Midden-Oosten. Dat is nou eenmaal de historie van Damaris. Maar altijd 100 procent plantaardig."
Adres: Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0634139885
Stad: Zaltbommel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vébé keukens Vébé keukens 2 km Geweldige zaak, hebben na een aantal gesprekken onze droomkeuken samengesteld. Niets ...
Warendorf Nederland Warendorf Nederland 2 km Warendorf Keukens Nederland opent een shop-in-shop in Vébé Keukens te Zaltbommel.
Recensies
Wij hebben vandaag heerlijk gegeten bij dit pareltje. We vonden het uniek dat we vanmiddag lekker lang en uitgebreid konden tafelen de Libanese mezze. Dat kom je zeker niet zomaar tegen in Nederland. Het voelde voor ons alsof we in het buitenland aan het genieten waren. Het eten was smaakvol en verrassend! Het personeel was ontzettend vriendelijk en gastvrij. Wij komen zeker nog terug!
Erg gastvrij en lekkere gerechten. Restaurant erg populair. Je merkt dat prijs wat omhoog gaat en creativiteit van de gerechten wat minder wordt. Maar dat is ook wel te verwachten na enige tijd. Maar toch jammer.
Kleurrijk zeer smaakvol en beslist niet te weinig en zeer aardig in de bediening. Vegetarische menuopties: Wekelijks wisselend menu dus seizoens gebonden . Passend wijn arrangement is mogelijk. Goed in de prijs liggend door goede inkoop en no waste want wat je niet op eet kan je zo mee krijgen.
Vegetarisch Restaurant, Libanees-Arabische grondslag. Eten wat de pot schaft. Elke dag vers met de seizoenen mee. Hartverwarmend, heel smakelijk en met aandacht en liefde bereid, mooi prijsje, lekker Libanees wijntje voor de liefhebber of/en gefilterd water van de tap. Damaris is de kok die de scepter/pollepel zwaait. Ze doet dat goed! Er kan geen tafeltje meer bij en zorg dat je reserveert, want ze zitten elke dag stampie vol! Wij hebben er weer een plekkie bij om te gaan eten. Zaltbommel is een fijn oud stadje om voor of na de maaltijd je wandeling te slenteren. Tof! Vegetarische menuopties: Eten wat de pot schaft, altijd vers en verrassend lekker. Zie de site.
Je kunt hier heerlijk vegetarisch eten. Het restaurant is het keurig verzorgd en redelijk sfeervol. Daarnaast goede service van de attente bediening. Bij iedereen wordt hetzelfde geserveerd, daarom geen keuze en geen kaart. Dit is absoluut geen nadeel. Kortom, absolute aanrader!
Lekker eten, gastvrije ontvangst, ontspannen sfeer, goed concept. Per week een nieuw, vast veganistisch menu, met voornamelijk Arabische/Midden-Oosterse smaken... heerlijk. Goede Libanese wijnen bij de gerechten en lekkere, feestelijke mocktails als je geen alcohol wilt. Heerlijk ijs en cake toe... Koffie of thee met lekkers om af te sluiten. Mooie avond gehad!
Geweldig! Het citroen tahine ijs was zo zacht en romig dat je bijna niet gelooft dat het vegan is. Heerlijke smaken en een fijne sfeer. Ik zou elke week wel terug willen komen om alle weekmenu's te kunnen proeven!
Leuk menu. Heerlijke mensen. Aanrader! Wel reserveren.Eten: 5/5
Een verstopt pareltje! Voor mijn verjaardag wilde mijn vriend me meenemen naar een mediterraans vegan restaurant, zo zijn we hier gekomen. Het eten was ontzettend lekker, met verrassende smaken. Toen ons bord leeg was voelde de ober aan dat we eigenlijk stiekem nog wel wat lustten, dus kregen we zomaar extra! Het hele restaurant krijgt hetzelfde menu, wat ik ontzettend charmant vind. De prosecco was trouwens ook heerlijk! De bediening is super gastvrij en enthousiast en we hebben hele leuke gesprekken gehad! Ik kan het echt iedereen aanraden, mijn verjaardag was compleet en we komen zeker nog een keertje terug voor de uitgebreide Mezze lunch op zondag.
Met mijn broer vandaag naar dit restaurant geweest. Leuke sfeer, knus& gezellig en lekker eten waar ik niet bekend mee was. Vooral van het voorgerecht vond ik de soep uitmuntend! Prijs kwaliteit prima. Voor mijzelf iets te weinig eten maar dat komt omdat ik sowieso veel eet & sport en weinig vooraf gegeten had. 1 van de eigenaren gaf aan dat ik nog extra kon krijgen, heel aardig gebaar, maar niet nodig! We hadden eerlijk gezegd ook een beetje verkeken op de tijd. Daarna nog naar het zwembad geweest. Al met al een top avond!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid