facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Chaam

Atelier Chaam

Info

Creatief uitje voor particulieren en bedrijven. Gastvrijheid, mooie locatie, hapjes, drankjes en samen creatief bezig zijn. Wij maken er een feestje van.

Geschiedenis

Atelier Chaam richt zich vooral op creatief tekenen en schilderen voor groepen in een ontspannen huiselijke sfeer. Genieten en gastvrijheid voor onze gasten staat daarbij voorop. Wij leveren maatwerk en denken graag met onze klanten mee om een programma zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Model tekenen, kennismaken met aquarel, samen een groepsportret maken, of uit je dak gaan en al verf smijtend een groot abstract schilderij creëren. Er zijn diverse mogelijkheden die wij graag met u doornemen.

Adres: Meerleseweg 14, 4861 NB Chaam
Telefoonnummer: 0657310405
Stad: Chaam
Route: Meerleseweg 14
Postcode: 4861 NB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Galerie no 58 Galerie no 58 2 km Een kunst galerie in het centrum van Chaam. Van modern tot klassiek. Met uiteenlopend...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid