facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Belle

Atelier Belle

Info

Atelier voor handgemaakte sieraden, reparaties en speciale opdrachten.

Geschiedenis

Atelier Belle is een sieradenatelier wat zich richt op het op ambachtelijke wijze vervaardigen van sieraden in edelmetalen. Merel van der Bel heeft, na het behalen van haar diploma's voor Goudsmeden en Zilversmeden aan de vakschool te Schoonhoven, haar bedrijf gestart in het Nederlands Zilvermuseum.
Merel heeft verschillende nominaties gekregen voor eerder vervaardigde werken zoals de Schöne prijs en vakjurynominaties voor de Meesterstukken van het jaar 2013.
Tevens heeft Merel de publieksprijs in 2013 gewonnen met haar meesterstuk Assepoester Bonbonnière.

Medio april 2016 heeft Merel de deuren van haar bedrijf in Dongen geopend. Hier kunt u terecht voor sieraden van haar eigen collectie, reparaties maar zeker ook voor het laten ontwerpen en vervaardigen van sieraden naar eigen wens.

Haar werk staat voor hoogwaardig vakmanschap. Door intensief contact laat zij haar klanten ervaren hoe het is om deel te nemen in het creatieproces van haar sieraden. In haar winkel bevind zich ook een open werkplaats waar de klant kan zien hoe Merel haar werk beoefent.

Adres: Tramstraat 69, 5104 GJ Dongen
Telefoonnummer: 0643279157
Stad: Dongen
Route: Tramstraat 69
Postcode: 5104 GJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CoCo CoCo 298 meter Wat een fijne winkel met ouderwets goede service. Een niet te krijgen horlogeband voo...
Juwelier van Stokkom Juwelier van Stokkom 314 meter Zelden zo’n goede service meegemaakt. Wij kwamen voor 2 trouwringen en zijn uiteindel...
Recensies
Atelier Belle / Merel heeft in opdracht van mij voor m’n vrouw een prachtige ring gemaakt! Van ontwerp van de ring en keuze van een edelsteen tot afwerking ervan perfecte begeleiding tijdens het gehele traject. Alles in detail uitgewerkt en alles is in vooraf goed overleg plaatsgevonden. Communicatie is ook super, ze houdt je goed op de hoogte van het proces. Merel is een zeer bekwaam edelsmid! Als je iets zoekt wat niet “standaard” is en dus “op maat gemaakt” raad ik haar zeker aan!
Mooi werk gedaan, hele aardige eigenares. Het enige is dat de reparaties wat langer duurde dan ik had verwacht 6 weken.
Goed atelier met veel kennis van zaken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid