facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ateco

Ateco

Info

Ateco is een innovatief installatiebedrijf wat in de agrarische sector werkzaam is. Watertechniek, verwarming, koeltechniek en elektrotechniek!

Geschiedenis

Ateco is werkzaam in de glastuinbouw en tulpenbroeierij. In deze broeierijen zijn behalve de klimaatbeheersing in de broeikas ook technieken nodig voor het optimaal drogen, bewaren en verwerken van de bloembollen.
Ateco zorgt ervoor dat alle mogelijke installaties samen een totaalproduct vormen waarbij we het doel nastreven dat deze installaties voor de kweker een optimaal bedrijfsresultaat oplevert.

Waar standaard producten in de markt hun beperkingen hebben gaat Ateco verder. Een groot voordeel van de vele disciplines welke Ateco beheerst is dat u te maken heeft met 1 aanspreekpunt. Hierdoor kunnen we een perfecte afstemming maken met de verschillende installaties.

Ateco heeft vanzelfsprekend voor de installatiebranche een 24 uur storingsdienst welke 7 dagen in de week voor u klaar staat.

Adres: Westerspoor 5, 1687AZ Wognum
Telefoonnummer: +31 229 575 200
Stad: Wognum
Route: Westerspoor 5
Postcode: 1687AZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Aardige mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid