facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AtaxiS

AtaxiS

Info

AtaxiS Taxibedrijf

Geschiedenis

AtaxiS is een flexibel en betrouwbaar taxibedrijf in de regio Alblasserwaard.

Ontspannen taxivervoer
Echt ontspannen taxivervoer aan onze klanten bieden is onze missie. Daarom bieden wij onbeperkt gratis WiFi, taxi bestellen via whatsapp, onze website of Facebook. En zijn wij flexibel in onze tijden, zo rijden wij ook in het weekend en 's nachts. Zorg wel dat je tijdig je taxi reserveert.

Wie zijn wij?
Wij, Adam Kooyman en Sabrina Kooyman-Broerders, zijn opgeteld meer dan 12 jaar werkzaam in de taxiwereld. En natuurlijk zijn wij gesterkt door een enthousiast team van taxichauffeurs.

Ben je tevreden?
Laat het ons weten en like onze pagina. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en stuur ons een persoonlijk bericht of email.

Adres: Graafdijk west 20, 2973 XD Molenaarsgraaf
Telefoonnummer: 0184-641385
Stad: Molenaarsgraaf
Route: Graafdijk west 20
Postcode: 2973 XD


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 23:00
Dinsdag: 07:00 - 23:00
Woensdag: 07:00 - 23:00
Donderdag: 07:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 05:00
Zaterdag: 08:00 - 05:00
Zondag: 09:00 - 18:00

Recensies
Een aantal weken de goede service mogen ervaren. Tussendoor 1 x uit noodzaak een chauffeur van een ander bedrijf ervaren. Hier heb ik ervaren dat de chauffeurs van Ataxis wel degelijk anders, service verlenend zijn en nog gezellig ook . Ik herken de negatieve reacties zeker niet Nogmaals bedankt
Al enkele jaren maken wij zowel zakelijk als gebruik van de taxidiensten van Adam en zijn collega’s. Topservice, altijd op tijd, WiFi en een flesje water aan boord voor de finishing touch. Ga zo door!
Heeft ons alleen heen gebracht en geen nummer te bereiken om ons te halen. Sta je dan om half 1, met een beschonken groep.. :' Was mijn laatste keer!
Goed bedrijf, Chauffeurs erg vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid