facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ataro Lentebad

Ataro Lentebad
Adres: Lentemorgen 13, 6903 CT Zevenaar, Nederland
Telefoonnummer: 0316 527 689
Staat: Gelderland
District: Zevenaar
Stad: Zevenaar
Route: Lentemorgen
Huisnummer: 13
Postcode: 6903 CT


Recensies
Normale standaard zwembad!! Kleiner dan in een stad gewend niks mis mee dacht ik, vandaag had mijn zoontje weer zwemles en ik zie allemaal kinderen rechtsreeks van de kleedkamer naar het bad lopen zonder eerst hun lichaam te spoelen onder de douches. Toen ik een bad juf vroeg of hun de kinderen niet verplichten om te douchen zei deze Nee, er zit genoeg chloor in het bad dus dat maakt niet uit. Nou ik vind dat wel, iemand de een probleem heeft om voor het zwemmen even zijn lichaam te spoelen zal thuis echt niet een betere hygiëne hebben! Ongeacht hoeveel chloor er in het bad zit douchen voor het zwemmen HOORT VERPLICHT TE ZIJN!!
Voor kinderen en jeugd is het erg leuk bad. De waterglijbaan is erg leuk en er zijn 2 duikplanken een kleine en een grote.nVerder zijn er een x aantal stoom cabines wel tegen betaling.nKluizen zijn ook goed geregeld en badhokjes ruim en schoon.
Voor het eerst in 12 jaar weer wezen zwemmen. Heerlijk. Digitaal pasje werd me goed uitgelegd hoe dat werkt. Ook de kluisjes werden me goed uitgelegd.nn10 heerlijke baantjes getrokken, woensdag er meer van maken. Lekker conditie opbouwen.
Erg divers bad met een aanbod voor jong en oud, recreatief of sportief.nDe parkeerplaats of het plein bij de ingang zijn niet erg uitnodigend, maar dat is helaas niet representatief voor het zwembad zelf.nDe ontvangst is uiterst vriendelijk, het tarief is passend voor de geboden dienstverlening en voorzieningen.nDe entree en kleedruimtes zijn schoon en goed onderhouden.nHet water is aangenaam op temperatuur voor zowel het diepe bad als het recreatieve bad. Ook de douches zijn aangenaam warm.nEr is een grote glijbaan en er zijn twee springplanken aanwezig. Naar schatting van 1 meter en van 3,5 meter hoogte.nTijdens moederdag werden we positief verrast doordat moeders geen entree hoefden te betalen.nAbsoluut voor herhaling vatbaar!
Prima zwembad, echter veel te weinig aanbod in banenzwemmen. In het weekend is er 0 aanbod.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid