facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ataro Lentebad

Ataro Lentebad

Info

Het Ataro Lentebad is een zwembad in de gemeente Zevenaar en heeft in 2016 een grote renovatie ondergaan. Voor de openingstijden en alle mogelijkheden verwijzen wij graag naar de website www.lentebad.nl.

Geschiedenis

Zwembad met wedstrijdbad, recreatiebad, whirlpool, zonnebank. Tevens zwemles en diverse aquasporten, ook MBVO.



"Het Ataro Lentebad is een heerlijk en compleet verbouwd zwembad 2016 met een wedstrijdbad, recreatiebad, whirlpool en stoomcabines. U kunt hier terecht voor banen zwemmen, recreatief zwemmen, zwemles, peutersurvival, ouder & kind zwemmen, aquasporten, fifty-fit MBVO, discozwemmen en natuurlijk voor een heerlijk kopje koffie en een lekker broodje."
Adres: Lentemorgen 13, 6903 CT Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-527689
Stad: Zevenaar
Route: Lentemorgen 13
Postcode: 6903 CT


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:45
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 21:45
Donderdag: 07:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Lentebad prijs, Banen zwemmen Zevenaar, Lentebad openingstijden, Ataro BV, Aquajoggen Zevenaar, Lentebad recreatief, Discozwemmen Zevenaar, Zwangerschapszwemmen Zevenaar
Recensies
Heerlijk zwembad, de kinderen 13 en 14 vermaken zich hier prima. Tegen betaling 2 euro kan je in een stoomcabine 4 verschillende aanwezig, wat ook heerlijk ontspannend is en je poriën en luchtwegen reinigt. Er is 1 glijbaan, een stukje buitenbad, bubbelbaden en er zijn 2 duikplanken. Er is een bad voor de allerkleinsten, voor kinderen en een diep bad.
Vriendelijk personeel, lekker warm bad voor de kleintjes. 2 bubbelbaden en een stukje openlucht. Diepe bad is wat frisser, wel leuk dat er naast de glijbaan ook 2 springplanken zijn. Veel voorzieningen voor baby's. Douches zijn lekker warm . Een leuk zwembad!
Het zwembad waar ik vele uren doorbreng. Prima om te zwemmen maar begint wel gedateerd te worden.
Zwangerschapszwemmen met Linda is helemaal leuk! Met een klein clubje in het water bewegen en tussendoor kletsen vond ik heel fijn in mijn zwangerschap. Daarna lekker in het bubbelbad ontspannen. Zeker een aanrader voor aanstaande mama’s!
Het buitenbad ligt vol met blaadjes en viezigheid wat ook naar het binnenbad komt. Dat mag best schoongemaakt worden.
Zwangerschapszwemmen is echt een aanrader. Op je eigen tempo, gewichtloos in t water en ook nog eens heel gezellig!
Ik wil jullie, het personeel van die dag bedanken voor de goede zorgen, zondag 18 juni 2023! Jullie zijn toppers!
Heel raar dat er tijdens het babyzwemmen, al die oudere bejaarde mannen tussen je door zwemmen en contact proberen te maken met je kind. Gemeld en er word niks mee gedaan
Aardig personeel, kluisjes zijn lastiger als in exact de beschrijving volgen anders gaat het mis, bijv als je te snel muntje erin gooit. Bad ziet er netjes uit. Familie ruimtes zijn soms niet helemaal netjes vuilnisbakje vol etc.. Ouder-kind zwemmen is erg leuk. Je baby leert daar al goed omgaan met water op een spelende wijze.
Aardig personeel. Leuk bad voor kinderen en tieners.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid