facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor At Sea Yachting

Adres: 2 Nieuwe Jachthaven, 4318 AR Brouwershaven
Telefoonnummer: +31111691877
Stad: Brouwershaven
Route: 2 Nieuwe Jachthaven
Postcode: 4318 AR



op zoek naar gerelateerd: Jachtwerf Brouwershaven, Yacht broker zeeland, For sale Yachtbrokers, Zeiljacht tekoop Inruil mogelijk, Jachtmakelaar Rotterdam, Jachtmakelaar Medemblik, Jachtverhuur Zeeland, Boten te koop makelaars
Recensies
Bootje gehuurd, uitstekend geholpen door verhuurder. Boot ook in orde. Aanrader!
Is geweest om de boot te bekijken voor verkoop. Ik zou de verkoop voorwaarden etc. Ontvangen. Vervolgens niets meer van gehoord. Dit bedrijf is zonde van je tijd.
Vandaag bootje gehuurd. Leuke dag gehad! Geen gezeur. Aanrader.
Jaap Hendrikse heeft veel verstand van boten.Je schip verkopen is bij At Sea in goede handen.Financiële afhandeling correct.Voor nieuwe klanten is At Sea een aanrader.Tevreden klanten Alie en Henk van Leveren.
Waardeloos, absoluut slechte service! Niet mee in zee gaan. Positieve reviews komen van familie en vrienden. Van weg blijven.
Geen zaken doen met dit bedrijf!!!!! Hoe noem je het als je iets verkoopt, maar veel te weinig levert en de zaken ook nog eens veel ouder zijn dan je hebt geschreven.... juist ja bedrog! Met deze meneer Hendrikse ga ik geen zaken doen!!!!
Vriendelijke mensen en hele goede service.
Prima geholpen, de gehuurde boot is oud maar in uitstekende staat. Een jas lenen was geen probleem. Duidelijke uitleg gekregen over boot en vaargebied. We komen zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid