facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Astroloog Anja van Dijk

Astroloog Anja van Dijk

Info

Na een 5-jarige HBO opleiding tot Astroloog heb ik een eigen praktijk in Nes. Ook ben ik Bachbloesem-, Aroma- en Spagyriek therapeut.

Geschiedenis

Astrologie
Astrologie geeft een dieper inzicht in de persoonlijkheid van de mens en in alle mogelijkheden en beperkingen die een mens in zich heeft.
Een astroloog kan je helpen om te kijken wat die leerprocessen zijn en wat je kunt doen om je kwaliteiten optimaal te benutten om zo het beste uit je leven te halen.

Aromatherapie
Aromatherapie werkt met etherische oliën die een direct invloed hebben op hoe wij ons voelen, dit komt doordat de reukzenuw een verbinding heeft met het limbische systeem.
Geuren beïnvloeden het geheugen (hippocampus), emoties (amygdala bijvoorbeeld) en lichamelijke reacties (hypothalamus).
De amygdala is een klier die een belangrijke rol speelt bij het opslaan van emotionele trauma’s. De amygdala bevindt zich in het limbische systeem van de hersenen. Deze klier kan door middel van geur of het gevoel van geur worden gestimuleerd om emotionele trauma’s los te laten. essentiële oliën kunnen dus erg goed helpen om emotionele trauma’s los te laten, wat verlichting geeft en het genezingsproces ten goede komt.

Bachbloesem
Lichaam en geest zijn een eenheid en als gevolg van spanningen, stress, verdriet, zorgen, angsten, onrust enzovoort kan ons lichaam ziek worden.
Bachbloesem remedies zijn druppels van planten, kruiden en bomen zonder nadelige bijwerkingen die naast gewone medicatie ingenomen kan worden. Ze brengen lichaam en geest weer in balans zodat klachten van lichamelijke en geestelijk aard zich op kunnen lossen.
Bachbloesem is ook erg werkzaam bij baby's, kinderen en dieren.
Bachbloesem kijkt naar de gehele persoon en niet alleen naar de klacht of ziekte omdat iedereen anders is, anders met zijn of haar klachten omgaat en elke klacht een andere oorzaak kan hebben. Aangezien het de bedoeling is om de klacht blijvend te behandelen is het handig om extra advies aan te vragen zodat je er zeker van kunt zijn dat niet alleen de symptomen opgelost worden maar ook de oorzaak. Je kunt bijvoorbeeld faalangst hebben omdat je een traumatische gebeurtenis hebt meegemaakt maar het kan ook omdat je erg verlegen bent, dus als je alleen druppels voor de faalangst geeft dan heb je de werkelijke oorzaak niet behandeld.
Bachbloesems zijn ook preventief te gebruiken in bijvoorbeeld stressvolle situaties (verhuizing, nieuwe baan, eerste schooldag, examens etc.)

Spagyriek
Spagyriek valt onder de natuurlijke geneeswijzen.
Spagyriek is toe te passen bij acute en chronische klachten en bijzonder geschikt voor preventieve doeleinden, maar is ook inzetbaar vanwege de transformerende en helende werking op energetisch en spiritueel niveau.
Spagyriek is werkzaam op lichaam, geest en ziel. Elke moederessence heeft zijn eigen uniek werking.

Door middel van de Spagyriek is het mogelijk om met de heilzame krachten uit de natuur blokkades, tekorten en andere ziekmakende factoren op te heffen en het ziekteproces bij mens en dier te transformeren.

Vanwege de unieke werking, de zeer positieve resultaten wint de Spagyriek steeds meer terrein onder de natuurgeneeskundig therapeuten.



"Astroloog, Coach, Medium, Paragnost, Healer. Bachbloesem en Aromatherapeut.Regressie en Hypnotherapeut."
Adres: De Reak 36, 8494PN Nes, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0566-651999 / 0618261729
Stad: Nes
Route: De Reak 36
Postcode: 8494PN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coaching op Ameland Coaching op Ameland 44 km Overweeg je coaching? Ameland is een uitermate geschikte ‘locatie’ om je zinnen te ve...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid