facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Astro Music

Info

Muziekproducties en pianolespraktijk

Adres: Rolderbrink 86, 7812 PJ Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 06 - 222 75 319
Stad: Emmen
Route: Rolderbrink 86
Postcode: 7812 PJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
M-Rocx M-Rocx 207 meter Music
Muziekschool MM Muziekschool MM 2 km Team van deskundige en gemotiveerde muziekdocenten. Muzieklessen voor jong en oud. Go...
GD Sound professionals GD Sound professionals 3 km Top bedrijf. Fijn personeel en hele goede stagaires!!
Vocal Music Vocal Music 5 km Bert is een docent die vol passie lesgeeft en een eerlijke kritische houding heeft. H...
Recensies
Wat een geweeeldige zaak zeer kundige mensen ze nemen goed de tijd voor je zelfs als je eigenlijk niks te besteden hebt ook reparaties zijn mogelijk Tis wel iets wat aan de prijzige kant hier en daar maar dat word dik goed gemaakt door de prima service Het headphone aanbod had iets breder mogen zijn maar
Prima zaak. Uitstekende service. Aardige mensen. Veel kennis van zaken.
Geweldige zaak twee mannen met erg veel kennis en passie in hun werk/hobby echt een aanrader
Hij is er nog steeds deze onsterfelijke fraaie audio zaak. Dat is niet voor niets. En ze staan er nog steeds die B&W superfraaie speakerset 'de Nautilus' van onder andere 110 kg per stuk. Hoe ze die in de luisterruimte hebben gekregen....?!?
Heel blij met mijn Pro-Ject Debut Carbon EVO , prima geholpen , vriendelijk en weet waar ze het overhebben.Eerste plaat gedraaid en de heren van The Who klonken geweldig .
Ouderwets goede winkel. Mooie apparatuur en de heren hebben veel verstand van zaken. Kwamen voor mij met een perfecte oplossing. Als ik een minpuntje zou moeten noemen dat zou iets meer keuze van apparatuur misschien goed zijn. Ik ben zeer tevreden.
Deze jongens weten waar ze het over hebben. Als je een mooie set koopt wordt eea ook nog eens getuned. Daardoor klinkt wat je koopt altijd beter dan elders zo uit de doos. Gewoon top.
Mensen die verstand van zaken hebben!!!! Service in een hoog vaandel hebben staan. Echt een aanrader om eens binnen te stappen, je zal verbaasd staan wat ze aan audio hebben staan.
Een zaak vol vakmanschap.
Altijd goed geholpen kom er al 30 jaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid