facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Astrid Guelen-de Wildt Praktijk voor huidverbetering

Astrid Guelen-de Wildt Praktijk voor huidverbetering

Info

Welkom op de Facebook pagina van Astrid Guelen- de Wildt Praktijk voor huidverbetering. Hier vindt u onder andere de nieuwste acties en aanbiedingen!

Geschiedenis

Welkom op de pagina van Astrid Guelen-de Wildt praktijk voor huidverbetering. Ik ben gediplomeerd TCI schoonheidsspecialiste en aangesloten bij de brache-organisatie Anbos.

U kunt bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen, massages, lichaamsbehandelingen en duo-behandelingen in een ontspannen sfeer. Voorafgaand aan iedere behandeling maak ik een huidanalyse en bespreken we uw doelstelling.Dit is belangrijk voor een optimale afstemming tussen uw huidtype en de juiste behandeling. In de praktijk wordt uitsluitend gewerkt met producten op natuurlijke, biologische basis. voor de huidverbetering met S.P.A aromatherapie en voor de huidverzorging met Les Gavots de Provence. Ook kunt u bij mij terecht voor voedingstips. Dit om een optimaal resultaat te kunnen behalen.

Adres: Rijksweg 248, 6582 AB Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 0243586757
Stad: Heumen
Route: Rijksweg 248
Postcode: 6582 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salon Handstede Beauty en Pedicure Salon Handstede Beauty en Pedicure 737 meter Ik ben via via bij Jessica terechtgekomen en ben een persoon die niet van gepluk aan ...
Recensies
Altijd fijne en goede behandelingen bij Astrid. Met een hele fijne, relaxte sfeer in de salon.
In 2019 heb ik bij Astrid voor mijn vrouw een cadeaubon gekocht maar deze kon door de coronacrisis lange tijd niet verzilverd worden. Was totaal geen probleem en pas 16 maanden na de koop is 'ie verzilverd. Mijn vrouw heeft een heerlijke ochtend gehad met fijne behandelingen en goede producten. De vervolgafspraak staat gepland, dat zegt genoeg.
Genoten van een heerlijk ontspannen en professionele behandeling bij Astrid. Na de behandeling voelde mijn huid weer helemaal zacht en fris aan. Astrid geeft goed advies over het gebruik van verzorgingsproducten en over mijn favoriete make-up van het merk ZAO, een aanrader! Astrid bedankt, tot de volgende keer!
Al jaren mijn vaste schoonheidsspecialiste. Door de veelvuldige bijscholingen is Astrid op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van behandelingen en producten. De natuurlijke producten van het merk Les Gavots helpen mijn huid goed, waar andere producten vaak een reactie gaven. Ook de puberbehandeling van mijn zoon hielp goed om de onreine huid tot rust te brengen. Leuk om samen duo met je kind een behandeling bij haar in te plannen.
Een schoonheidsspecialiste waar je niet omheen kunt. Haar vakkundigheid bereikt veel meer dan alleen schoonheid. Door haar vele studies is haar expertise nog meer uitgebreid en heeft de juiste producten voor iedere huid en voor een probleem met je huid altijd een oplossing. Bij Astrid ben je in hele goede handen. Daarom kom ik al zo lang bij haar.
Hele negatieve ervaring. Bij haar geweest om oa mijn wenkbrauwen te epileren. Toen ik na een uur in de spiegel keek schrok ik van hoe ik er uit zag. De volgende ochtend nog erger. Huid opgezet en rood. Een andere schoonheidsspecialiste zag, dat de huid echt beschadigd was. Te ruw gedaan. A zelf wilde haar fout niet erkennen en zegt, dat het normaal is. Ik raad deze schoonheidsspecialiste niet aan.
Heerlijke behandeling, fijne natuurlijke producten mijn huid is weer helemaal opgeknapt! Dank je wel Astrid!
Lekker ontspannen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid