facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Astra Service Bioscopen

Astra Service Bioscopen

Info

Gezellige service bioscoop, voor een geweldige avond uit.

Adres: Jhr. M.W.C. de jongestraat 15, 7891KN Klazienaveen
Telefoonnummer: 0591312798
ln.nepocsoibartsa@ofni
Stad: Klazienaveen
Route: Jhr. M.W.C. de jongestraat 15
Postcode: 7891KN



op zoek naar gerelateerd: films astra, kinepolis emmen programma, bioscoop utopolis emmen, bioscoop coevorden, astra theater, utopolis bioscoop, astra emmen, bioscoop hoogeveen
Recensies
Kregen tijdens de film heel slecht nieuws. En hebben de film vroegtijdig moeten verlaten. We werden goed opgevangen door het personeel. En kregen zelfs te goed bonnen mee. Wordt erg gewaardeerd .ontzettend lief.
Mooie bioscoop, super met de service en dat voor prima prijs.
Leuke film gekeken met dochter. Voordeel dat je tijdens het kijken eten/drinken kan bestellen waardoor er geen pauze is tijdens de film.
Het is een erg leuke gezellige bioscoop, waarbij het mogelijk is om tijdens de film snacks en drinken te bestellen. Het personeel is ook erg vriendelijk. Ook na afloop van de film kan je rustig blijven zitten totdat de aftiteling afgelopen is. Het blijft donker en ze gaan pas schoonmaken als de laatste bezoeker weg is. Kortom, elke keer komen we er met een glimlach vandaan.
Heerlijke huiselijke bioscoop. Lief en behulpzaam personeel. Lekkere tapas plankjes!! Complimenten.
Leuke ouderwets ingerichte bioscoop. Zelfs de stoelen en het belletje om te bestellen voelt aan als vroeger. Aardige mensen.
Knusse bios waar je nog drinken en snacks kan bestellen tijdens de voorstelling. Leik personeel
Film kijken en gewoon een drankje of een hapje bestellen.
Super geluid!! Perfect om vanuit je luie stoel eten en drinken te kunnen bestellen! Vriendelijk personeel! De perfecte bioscoop
Echt een bioscoop waar je tijdens de voorstelling je drinken of versnapering kunt bestellen zonder van te voren bepalen wat je wilt. Echt een avondje bioscoop. Gezellig en niet te massaal. Een aanrader voor de echte bioscoop liefhebber.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Astra Service Bioscopen met het openbaar vervoer


Klazienaveen, Dordsebrug 240 meter
93
Klazienaveen, Centrum 330 meter
93
Klazienaveen, Dordsedijk 510 340 meter
94
95
Klazienaveen, Centrum 340 meter
93
Klazienaveen, Dordsebrug 340 meter
94
95

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid