facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aster Uitvaartzorg

Info

De herinnering blijft...
Aster uitvaartzorg begeleidt u in een periode van rouw en verlies. Kleinschalig, warm en vanuit alle rust. 24/7 bereikbaar.

Geschiedenis

´Wat op liefde is gebouwd, kent geen vergeten´

Aster uitvaartzorg is een kleinschalige en ruim ervaren uitvaartondernemer die werkzaam is in een brede regio.
Met een hecht team verzorgen wij uitvaarten die elk uniek van kleur zijn. De uitvoering van de uitvaart hebben we geheel in eigen hand: alle werkzaamheden worden van A tot Z zelf uitgevoerd. Door deze werkwijze wordt niet alleen de betrokkenheid sterk vergroot, maar hebben nabestaanden tevens te maken met één vast aanspreekpersoon.

Als betrokken uitvaartonderneming denken wij graag met nabestaanden mee in het vormgeven van een passend afscheid. Vanuit alle rust wordt er, samen met de nabestaanden, toegewerkt naar een uitvaart die aansluit bij ieders wensen. De tarieven die daarbij gehanteerd worden zijn transparant en eerlijk, en onze werkwijze is informeel en oprecht te noemen. Via onze website kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard gaan wij ook graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Ongeacht of u verzekerd bent: u kunt altijd bij ons terecht.

Aster uitvaartzorg biedt de unieke combinatie van zowel uitvaartverzorgen als uitvaartspreken. Wij kunnen nabestaanden begeleiden in het ontwerpen van een passende afscheidsplechtigheid. Het afscheid wordt zo een eerbetoon aan de overledene, die in sfeer, taal, muziek en beelden recht doet aan wie de overledene was en wat hij of zij voor de naasten heeft betekend.

Wij zijn in het trotse bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Dit keurmerk mogen wij voeren dankzij positieve beoordelingen van nabestaanden. Op onze website kunt u diverse beoordelingen en reacties van nabestaanden nalezen.



"Aster Uitvaartzorg helpt u, in alle rust, bij het vormgeven van een warme en unieke uitvaart. Wij nemen de tijd en hebben alle aandacht voor u en uw naasten in deze intensieve periode.Een bijzondere locatie, een specifieke kist of eigen gevormde afscheidsrituelen. Het zijn keuzes die een afscheid bijzonder maken. Aster Uitvaartzorg speelt hier graag op in en luistert naar uw wensen.Zo wordt een uitvaart meer dan een afscheid. Een afscheid als troostrijke herinnering."
Adres: Stier 8, 6662 CP Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 41211199
Stad: Elst
Route: Stier 8
Postcode: 6662 CP



op zoek naar gerelateerd: Richard Rikken Elst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cornelissen Uitvaartonderneming Cornelissen Uitvaartonderneming 2 km Uitvaartondeneming Cornelissen is respectvol, betrouwbaar en wil graag aan alle wense...
Den Hollandsche Gedenktekens Elst Den Hollandsche Gedenktekens Elst 2 km Mevrouw.gaf goede uitleg over de opdracht. Zij had alle tijd ,was vriendelijk en pro...
Recensies
Het team van Aster Uitvaartzorg heeft er - door de persoonlijke, oprechte aandacht die ze ons gaven - voor gezorgd dat wij het afscheid van onze vrouw/moeder volledig naar onze wens vorm konden geven. Geen vraag was te veel en geen verzoek werd in de wind geslagen. Of het nu woensdagochtend 07.00u, vrijdagavond 21.30u of zondagmiddag 12.00u was: het team van Aster en in het bijzonder Paula stond altijd voor ons klaar. Als klap op de vuurpijl beschikten we over een bezoekkamer die 24/7 tot onze beschikking stond. Geweldig! Mede hierom kijken we terug op een prachtig afscheid. Wij willen Paula, Tessa, Richard, Amy, Marcel en de rest van het team van Aster Uitvaartzorg bedanken voor alles wat zij voor ons gedaan hebben. Jullie hebben ervoor gezorgd dat iets intens verdrietigs een prachtige herinnering geworden is.
Het verlies van een dierbare, doet je veel verdriet, zo ook bij ons na het overlijden van onze schoonmoeder. Gelukkig hebben wij kort voor haar overlijden nog al haar wensen voor haar uitvaart met haar kunnen bespreken en konden alle wensen bij Aster Uitvaartzorg worden uitgevoerd. Na het overlijden schiet de automatische piloot aan en wil je alles regelen, gelukkig werden wij daarbij heel goed, maar vooral persoonlijk begeleidt door Caroline en bewaarde zij voor ons het overzicht en daarmee de rust. De dagen tot aan de uitvaart kregen wij de beschikking over een familiekamer die 24 uur per dag voor ons toegankelijk was. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid gehad om op de momenten dat er behoefte was "nog even bij mama" langs te gaan. Wat ons op viel was dat niemand van Aster Uitvaartzorg een horloge om heeft en dat er nergens een klok hangt, tijd is dus onderschikt aan tijdnemen voor het afscheid. De catering na de uitvaartceremonie kon ook volledig naar eigen wens en worden ingevuld en de kwaliteit was top. Al is een uitvaartcentrum een plaats waar je niet graag komt, bij Aster voelde wij ons direct thuis, dit komt door de persoonlijk belangstelling van alle medewerkers, maar zeker ook door de inrichting van het centrum, niet kil maar warm en huiselijk. Caroline via deze weg nogmaals dank voor alles wat je voor ons gedaan en betekend hebt.
wij zijn door de begeleider van asteruitvaartzorg zeer goed en heel vriendelijk, met veel warmte en liefde voor haar werk begeleid. Besteed er veel energie, en aandacht aan, dat zie je en dat voel je. Wij zijn ondanks het verdriet, zeer tevreden over alles.
Na het verlies van een dierbare moet je, hoe moeilijk ook, in de regelstand. Één belangrijk punt stond bovenaan ons lijstje; persoonlijkheid. En laat Aster uitvaartzorg dit nou van begin tot eind zijn. Wij hebben het voorrecht gehad om Paula te mogen ontvangen in deze lastige tijd. Vanaf het moment dat we Paula zagen voelde het goed. De warmte en persoonlijkheid waar we naar op zoek waren is Paula. Tot in detail heeft ze ervoor gezorgd dat het een afscheid is geworden met een lach en een traan. Precies zoals wij het leven van onze schoonvader en opa wilde ‘vieren’. Met als extra aandachtspunt onze twee kleine dochters die ze aan de hand meenam in dit moeilijke proces. Ook Richard heeft een belangrijke rol gespeeld op de achtergrond. Meedenkend, uitvoerend, en een onwijs warme persoonlijkheid. Paula; jij bent goud waard en hebt een plekje in ons hart gekregen. Zoals wij zeiden; we vinden het bijna jammer dat we je ‘nooit’ meer zien. Bedankt, voor alles!
Op alle aspecten zeer goede ervaringen. De locatie is kleinschalig en flexibel, en daardoor heel persoonlijk te gebruiken. Tessa luistert goed, heeft vaak aan een half woord genoeg en denkt actief mee over de invulling van de wensen. Ook lof voor haar rol als ‘ceremoniemeester’. Ook hiervoor had ze aan een half woord genoeg om er een fijne, persoonlijke ervaring van te maken. De catering was prima met veel ruimte voor eigen invulling. Bovendien was er die dag alle rust om eerder te komen of later weg te gaan omdat we de enige uitvaart waren. Juist op zo’n dag is dat heel fijn.
Eerlijk en betrouwbaar, wat valt er nog meer te zeggen.
Een positieve ervaring in een trieste tijd. Duidelijk uitleg en vooral de rust die er uitgestraald wordt door de begrafenisonderneemster. Ik kan iedereen Aster Uitvaartzorg aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid