facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AST Hardenberg

AST Hardenberg

Info

AST Hardenberg, de auto & audio specialist van noord- oost Nederland!

Geschiedenis

Sinds 2009 is Autoshop Hardenberg aangesloten bij AST, en draagt sindsdien dan ook de naam AST Hardenberg. Met de vestiging aan het Kruiwiel in Hardenberg zijn zij een begrip voor de omgeving als het gaat om autoaccessoires.
AST Hardenberg heeft tevens de beschikking over een professioneel inbouwstation voor de inbouw van alle apparatuur en een werkplaats voor onderhoud en reparaties. Daarnaast is de winkel compleet uitgerust waar de klanten op hun wenken bediend worden.

Van onderhoudsmiddelen, car stereo en navigatie tot telecom, beveiliging en autozitjes: de klant vindt het bij AST Hardenberg. AST heeft de producten, de kennis, de ervaring en de mogelijkheden in huis om iedere bestuurder van auto, bus, vrachtwagen of camper van dienst te zijn.

Adres: Kruiwiel 2, 7773 NL Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523262164
Stad: Stad-Hardenberg
Route: Kruiwiel 2
Postcode: 7773 NL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pasman Voitures Pasman Voitures 3 km Heerlijk die oude vertrouwde 2CV , zorgt en onderhoud deze auto's, weer een verademi...
Recensies
Prima adres voor alles wat met auto elektronica heeft te maken
Heb minstens 20 minuten in de winkel staan wachten op een medewerker......helaas niemand gezien en heb mijn aankoop bij de concurrent gedaan.....jammer, winkel heeft wel een ruim assortiment...
Wordt goed geholpen
Super geholpen door Richard,vriendelijke bekwame mensen
Beste lezer, voordat je een AUTO GAAT KOPEN adviseer ik je onderstaande te lezen: Op marktplaats heb ik een Opel Vectra uit 2008 automaat gezien die geadverteerd werd door Auto Centrum Handerberg. Via marktplaats gevraagd naar eventuele mankementen, volgens de verkoper was de auto 100% in orde. Een prijs van 3.750 afgesproken advertentieprijs 4.250. Toen ik bij het bedrijf aankwam kreeg ik meteen de sleutels en mocht ik zelf de auto bekijken, zonder verkoper erbij. De auto zag er goed uit, dus besloten om een proefriet te maken. Tot zover ging het goed. Dan..... Trillende banden omdat deze niet goed gebalanceerd waren, versnellingsbak die naar brand rookte nieuwe versnelling kost gauw 1.000 euro, kalk in de motorolie kost ongeveer 400e, rechtersspiegel zo goed als los merkbaar door de wind bij een snelheid boven de 50km/uur. Dus maar teruggereden. Bij aankomst wil ik alle mankementen met de verkoper bespreken, die gaf meteen aan geen interesse te hebben in de minpunten van de auto. Ook gaf die aan dat de bodemprijs 4.000 euro was. Toen was ik er klaar mee en ben weggegaan. Iemand zonder verstand van auto's zou snel intrappen, want de auto zag er goed uit. Dus WEES VOORZICHTIG.
Incompetente auto verkoper. Vriendelijkheid is ver te zoeken, dom kijken en schouders ophalen. Doe geen aanbetaling want je kan erg lang wachten tot je je geld weer terug krijgt!
Supergoed geholpen. Maken waar wat ze beloven. Top kerel die Richard. Super geluid in de golf. Heel erg blij mee.
Heel goed geholpen. Zeker 5 STARS. Android Auto installatie met achteruit camera in bmw 2series.
Het personeel denkt mee met de klant. Goed advies gekregen. Daardoor heb ik een fantastische geluidsinstallatie in mijn auto liggen. Mijn audio werd vlot gemonteerd. Super tevreden.
Krijgen een andere auto, zonder handsfree en bluetooth. Richard heeft verstand van zaken en heeft goed meegedacht. Gaan hier zeker terugkomen wanneer we de auto hebben. Inclusief inbouwen een mooie prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid