facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Assurantiekantoor RegioBank Peters

Assurantiekantoor RegioBank Peters

Info

Assurantiekantoor RegioBank Peters is een onafhankelijk advieskantoor op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten.

Adres: Kloosterstraat 9, 6581 XW Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0243580558
Stad: Malden
Route: Kloosterstraat 9
Postcode: 6581 XW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OR-Coach.nl OR-Coach.nl 762 meter OR-Coach.nl helpt ondernemingsraden het gezag te verwerven dat hoort bij de taken die...
Fokkema Design Fokkema Design 1 km Design, Print, Sign, Huisstijl
Recensies
Goede voorlichting en kan concurreren met internetaanbieders qua prijs. 2 x waterschade gehad en beide keren perfect afgehandeld zonder dat ik zelf iets moest doen. Op die momenten ben je blij dat je een tussenpersoon hebt die namens jou optreedt naar de verzekeringsmaatschappij.
Sinds kort hebben wij al onze verzekeringen hieronder gebracht en wij zijn zeer tevreden. Er wordt met je meegedacht en zij hebben zeer veel expertise. Wij vinden het persoonlijke contact toch prettiger dan alles online te moeten regelen.
Dinsdag een schade opgegeven en donderdag al een positief antwoord gehad. Ik ben al jaren lang een zeer tevreden klant van assurantiekantoor Peters. Altijd staan ze klaar om je te woord te staan en proberen zo goed als mogelijk je te helpen. Hier worden klanten gewaardeerd, top!
Een maatschappij die mij na een jaar of 10 ervaring als 1 van de weinige maatschappijen wel echt het gevoel geeft dat ze zich op een menselijke manier om mij bekommeren. Enige kritische noot is dat mij niet duidelijk is hoeveel zij waarop verdienen. Zou wat transparanter mogen.
Ben zeer goed geholpen met al mijn verzekeringen, zowel zakelijk als privé. Alles op een adres, en 1 aanspreekpunt dat werkt perfect. Top mensen. Ga zo door
Fijn kantoor goed geholpen met verzekeringen en mijn zoon met zijn hypotheek,
veel beloven maar geen enkel afspraak wordt nagekomen en wordt afgescheept , veel bla bla
Zeer klant vriendelijk assurantiekantoor met goed advies.
Goed advies, klantvriendelijk en hulpvaardig
Een woord drama
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Assurantiekantoor RegioBank Peters met het openbaar vervoer


Malden, Kloosterstraat 170 meter
83
Malden, Kloosterstraat 180 meter
83
Malden, Kloosterstraat 180 meter
83
Malden, Kloosterstraat 180 meter
83
Malden, Schoolstraat 230 meter
569

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid