facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Assurantiekantoor Lanters bv

Info

Welkom op de vernieuwde pagina van Assurantiekantoor Lanters bv.

Geschiedenis

Wij hebben een jarenlange ervaring op het voor u onbekende gebied van verzekeren. Door de ontwikkelingen bij verzekeringsmaatschappijen en overheid nauwlettend te volgen worden uw verzekeringen zo goed mogelijk begeleid. Lanters Assurantiën is geregistreerd bij de Autoriteit Fianciële Markten onder vergunningnummer 12004632. Daarnaast zijn wij ter beslechting van financiële geschillen aangesloten bij het Kifid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening).

Directe voordelen voor u?
◦één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen
◦altijd de juiste verzekeringen
◦gesprekken bij u thuis
◦optimale dekking voor uw situatie
◦correcte schadeafwikkeling
◦service-verhaal bij autoschade



"Welkom op Lanters assurantiën, een volledig onafhankelijk en zelfstandig assurantiekantoor voor schade- en levensverzekeringen. Lanters assurantiën is al 65 jaar een begrip in de wijde omgeving. Lanters assurantiën is van oudsher een familiebedrijf en heeft zorg voor haar relaties."
Adres: Ludgerusstraat 1, 6942 BW Didam
Telefoonnummer: +31316221383
Stad: Didam
Route: Ludgerusstraat 1
Postcode: 6942 BW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hansen Aaldering / Regiobank Beek-Didam Hansen Aaldering / Regiobank Beek-Didam 525 meter Wij hadden tijdens onze wintersport een ongeluk, waardoor onze zoon 1 week in het zie...
Recensies
Nog nooit een bedrijf 1 ster gegeven! Eigenlijk is 1 ster nog teveel! Bedankt Lanters, voor het onderverzekeren! wel schuld bekennen maar er niet voor willen opdraaien!
Door onderverzekerd te zijn door jullie heeft het mij veel geld gekost. Heel lang gewacht op een antwoord van jullie. Ik zal jullie niet aanbevelen!
Goed assurantie kantoor helpen waar ze kunnen ga zo door
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid