facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Assurantiekantoor Keijzerwaard

Assurantiekantoor Keijzerwaard

Info

Keijzerwaard is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen van verzekeringen, hypotheken en pensioenen voor bedrijven en particulieren.

Geschiedenis

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Adres: Dorpsweg 47, 3227AG Oudenhoorn
Telefoonnummer: 0181-461429
Stad: Oudenhoorn
Route: Dorpsweg 47
Postcode: 3227AG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 20:30
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Appviseurs inloggen, Keizerswaard Rotterdam
Recensies
Vanmorgen een medewerker aan de te telefoon gehad met de gedachten om een afspraak te maken mogelijk een zakelijke rekening te openen bij regio Bank. Deze medewerker Bij het horen dat het om een zakelijke rekening ging werd er eerst overleg gepleegd, de medewerker deelde mee dat regio Bank niet veel zakelijke rekeningen doet. Deze begon meteen over een kamer van koophandel uittreksel opsturen voor goedkeuring en of mijn bedrijf wel in aanmerking zou kunnen komen voor een zakelijke rekening bij regio Bank .Dit werd mij verteld terwijl de medewerker niet wist over wat voor bedrijf het gaat. Het werd erg moeilijk gemaakt om überhaupt een gesprek in te plannen voor een zakelijke rekening. Ik werd dan ook niet erg warm van het gesprek en had het idee dat de medewerker zo snel mogelijk weer van het telefoon gesprek afwilden. Bijzonder vind ik wel dat er op de website van regio Bank wordt geadverteerd met zakelijke rekeningen. Er werd ook absoluut geen moeite gedaan om mij toch als klant binnen te krijgen.
In betere handen kun je m.i. niet terecht komen, ter zake kundig in huiselijke sferen. Het adres/aanrader voor uw hypotheekzaken en assurantiën. 10+
Altijd goed bereikbar, altijd goed geholpen. Wij zijn zeer tevreden klanten. Ga zo door en bedankt!
Goed adres voor je verzekeringen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid