facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Assurantiekantoor H. Nijhuis

Assurantiekantoor H. Nijhuis
"Bent u op zoek naar een full-service financieel adviesburo met een persoonlijke aanpak, dan bent u bij ons aan het juiste adres.Hoewel de titel assurantiekantoor anders doet vermoeden, kunnen wij u adviseren en helpen met al uw verzekeringen, financiële vraagstukken en bankzaken. Zelfs uw belastingaangifte vullen wij voor u in. Klik in het hoofdmenu één van de deelgebieden van ons dienstenpakket aan en u zult overtuigd raken van de voordelen van het hebben van één contactpersoon voor al uw financiële zaken.Ons kantoor is in de Hof van Twente gelegen en onze naam staat in deze regio al jarenlang bekend als een vertrouwd adres voor advies omtrent particuliere en bedrijfsmatige verzekeringen."
Adres: Bentelosestraat 10, 7496 PG Hengevelde, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0547-333372
Stad: Hengevelde
Route: Bentelosestraat 10
Postcode: 7496 PG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Recensies
Ken kantoor niet. Werk via internet/ telefoon met ze. Al ruim 30 jaar autoverzekeringen lopen . Werken vriendelijk, klantgericht, snel en duidelijk. Gaat prima voor overzetten ,/ zoeken van passende verzekering .
Helaas teleurstellende ervaringen qua adequaat reageren, opvolging vragen en advisering. Geen aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid