facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Assumburg Koeltechniek

Assumburg Koeltechniek

Info

Assumburg Koeltechniek, dé specialist in professioneel koelen, vriezen en airconditioning. Gespecialiseerd in complete koelinstallaties voor supermarkten.

Adres: Oosterwerf 1, 1911 JB Uitgeest
Telefoonnummer: 0251-314151
Stad: Uitgeest
Route: Oosterwerf 1
Postcode: 1911 JB



op zoek naar gerelateerd: Koelmeubelen, Supermarkt koelmeubels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jonker Technische Installaties B.V. Jonker Technische Installaties B.V. 66 meter Zo'n twee jaar terug is in opdracht van een badkamerspecialist Jonker installaties bi...
Facta Facta 198 meter Als je daar met een verkeerde reden binnen stapt om je nr 11 net nr 1 verwisselde ie...
Recensies
Het was een heel goed bedrijf. Alleen de laatste jaren is het heel erg achteruit gegaan. Een simple ventilator voor een frisdrank koelkast met twee kleine schroefje en twee draadjes, deed hij een halve dag over, en daar ben ik rond de 700 euro kwijt en met dat geld kan ik al een nieuw kopen. Verder een koelvritine laten repareren, daar deed hij twee dagen over, maar is direct daarna weer stuk. daar ben ik bijna 1000 euro kwijt.
Goed ervaren monteurs en zeer vriendelijk personeel
Projectmatige koude en klimaat specialisten.
Vertaald door Google Super. Zelfs eerder dan gepland gelost. Bedankt . Origineel Супер. Разгрузили даже раньше срока. Спасибо вам .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid