facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Asser kringloopwinkel Het Struunhuus

Asser kringloopwinkel Het Struunhuus
Adres: A.H.G. Fokkerstraat 24, 9403 AP Assen, Nederland
Telefoonnummer: 06 15316905
Staat: Drenthe
District: Assen
Stad: Assen
Route: A.H.G. Fokkerstraat
Huisnummer: 24
Postcode: 9403 AP


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 09:30–17:00
donderdag: 09:30–17:00
vrijdag: 09:30–17:00
zaterdag: 09:30–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kringloopwarenhuis Het Goed Assen Kringloopwarenhuis Het Goed Assen 613 meter ABSURD DUUR. Afgelopen jaar vele kringloop winkels bezocht in het noorden van het lan...
Kringloopwinkel Marsdijk Kringloopwinkel Marsdijk 630 meter Kringloop, zoals een kringloop hoort te zijn. Schoon, ruim, gezellig, veel spullen al...
Recensies
Leuke kringloopwinkel je vind er van alles zoals kleding meubels lampen huishoudelijke apparaten boeken serviesgoed speelgoed etc. Parkeren kan links achter het gebouw, rolstoel vriendelijk parkeren kan vlakbij de ingang.
Vandaag weer goed geslaagd bij deze kringloopwinkel, het liefst kom ik hier elke week weer even een kijkje nemen! Ik ga er nooit met lege handen weg, vriendin waarmee ik was heeft een “retro” klok weten te scoren en nog leuke bakjes voor eventueel nootjes/hapjes. Zelf kocht ik hier een houten plateau wat ik nu gebruik om mijn zoutlamp op te zetten met losse zoutstenen en geurstokjes. Het plateau was net wat te donker voor in mijn interieur, dus ik heb bij thuiskomst meteen schuurpapier gepakt om het wat op te schuren en dit gaf een heel mooi effect zie foto Personeel is ook altijd heel vriendelijk en in voor een praatje. Qua prijzen is dit ook echt heel goed, ik zie vaak soortgelijke items elders voor misschien wel 2-3x het dubbele qua prijs.nEcht een aanrader !
Leuke grote kringloop winkel. Verdeeld in verschillende ruimtes. Leuke spullen voor echte kringloopwinkel prijzen. Niet duur 2 lampekappen meegenomen en wat andere klein dingen. Parkeergelegenheid bij de winkel. Vriendelijk personeel. Heerlijk uurtje gesnuffeld tussen de spullennnJa wat ik misschien mooi vind is voor een ander troep en andersom. Ik raad deze winkel aan bij mensen die van kringloopwinkels houden. Is ook voor het goede doel.
Vriendelijk personeel goede bezorgservice.nnBezorging tot in de woning zelfs gratis montage, helemaal top.nnWel behoorlijk duur net als het goed. De kringloop was ooit voor de armen helaas zien ze het meer als een verdienmodel. Niet zo erg als het goed want daar heb ik geen enkel goed woord voor over.
Ontzettend fijne zaak. Het Struunhuus heeft voor ons een totale woningleegruiming verzorgd en heeft dit zeer netjes gedaan. Alles keurig opgeleverd en zelfs de gaatjes in de wanden zijn dichtgemaakt. Wij hebben er totaal niet naar hoeven omkijken. En dat voor een alleszins redelijk bedrag.nVoordat we hiertoe zijn overgegaan hebben we alles tot in details besproken met een zeer vriendelijke meneer van het Struunhuus. Je wordt compleet ontzorgd.nAlles wat nog bruikbaar is zal straks te bewonderen zijn in deze leuke zaak.nnDank aan het personeel van het Struunhuus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid